Denizli Haber - Denizli Valiliği İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Yatırım İzleme Müdürlüğü tarafından yürütülen proje ile 8 derslikli Merkezefendi Özel Eğitim Anaokulu ve 24 derslikli Selçukbey İlkokulu inşa edilecek. Her iki okul için de ihale, 16 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek.

İhaleler EKAP Üzerinden Yapılacak

Denizli'de aramızdan ayrılanlar 18-06-2025
Denizli'de aramızdan ayrılanlar 18-06-2025
İçeriği Görüntüle

İhale süreci, kamu alımlarında şeffaflık ve erişilebilirlik sağlamak amacıyla Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden yürütülecek. Teklifler yalnızca elektronik ortamda alınacak.

Anaokulu için ihale saat 14.00’te, ilkokul için ise 14.30’da yapılacak. İhaleye katılmak isteyen firmalar, son tekliflerini ihale saatine kadar EKAP üzerinden sunabilecek.

İnşaat Süreleri Belli Oldu

Projeye göre Merkezefendi Özel Eğitim Anaokulu’nun inşaatı, yer tesliminden itibaren 300 takvim günü, Selçukbey İlkokulu’nun inşaatı ise 365 takvim günü içerisinde tamamlanacak.

Eğitime Büyük Katkı

Yeni okul binaları sayesinde Denizli’de hem okul öncesi eğitime hem de ilkokul seviyesine yönelik kapasite artışı sağlanacak. Modern ve donanımlı binalarla birlikte, eğitimde fırsat eşitliği ve altyapı güçlendirme hedefi doğrultusunda önemli bir adım atılmış olacak.