Elektrik ve doğalgaz sayaçlarını sökmeyenlere 10 bin lira ceza Elektrik ve doğalgaz sayaçlarını sökmeyenlere 10 bin lira ceza

^Denizli Haber - DESİAD olarak, Denizli'lilik çatısı altında, şehrimize her anlamda katkı sunabilmek, bir fazla tuğla koyabilmek için güç birliği yapma ve güçlü bir lobi oluşturma adına yaptığımız birlik çağrısına, partiler üstü bir yaklaşımla olumlu yaklaşan ve davetimize icabet eden değerli vekillerimiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Sayın Gülizar Biçer Karaca, Denizli Milletvekili Sayın Nilgün Ök, Denizli Milletvekili Sayın Sema Silkin Ün, Denizli Milletvekili Sayın Şahin Tin, Denizli Milletvekili Sayın Şeref Arpacı, TBMM Başkanlık Divan Üyesi Denizli Milletvekili Sayın Yasin Öztürk’e sonsuz teşekkür ederiz.

DESİAD’DAN VEKİLLERE ZİYARET (1)

Genel Merkezde yönetim kurulumuzu misafir eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Sayın Nihat Zeybekci’ ye teşekkür ederiz.

DESİAD’DAN VEKİLLERE ZİYARET (6)

Uzun yıllardır görmeyi arzu ettiğimiz ama bir türlü gerçekleşmeyen,  şehrimizi temsil eden bütün partilere mensup milletvekillerimizin, aynı masa etrafında buluşması ve Denizli için çok daha güçlü bir lobi oluşturma konusunda mutabakata varmaları, bizi heyecanlandırdı.

DESİAD’DAN VEKİLLERE ZİYARET (5)

Bu birlikteliğin ve açılan diyalog kapısının şehrimiz için çok kıymetli kazanımları vesile olacağına inanıyoruz. Bu buluşmaların ve fikir alışverişlerinin devamının gelmesi için DESİAD olarak üzerimize düşeni her zaman yerine getirmeye hazırız.

DESİAD’DAN VEKİLLERE ZİYARET (4)DESİAD’DAN VEKİLLERE ZİYARET (3)DESİAD’DAN VEKİLLERE ZİYARET (2)

Editör: Tahir Aygün