Denizli haber - Başkaya, "Hometex Fuarı, ev tekstili sektöründe Türkiye'nin en önemli etkinliklerinden biri. Denizli olarak bu fuarda yer almak, sektördeki yenilikleri takip etmek ve uluslararası pazarlarla bağlantılar kurmak adına büyük bir fırsat. Denizli, ev tekstili üretiminde lider konumda ve bu fuar, şehrimizin gücünü bir kez daha göstermemiz için önemli bir platform" dedi.

Denizli'de aramızdan ayrılanlar 26-07-2024 Denizli'de aramızdan ayrılanlar 26-07-2024

Fuarın sektördeki yenilikleri takip etmek ve uluslararası pazarlarla bağlantılar kurmak için büyük bir fırsat sunduğunu belirten Başkaya, "Denizli, ev tekstili üretiminde lider konumda ve bu fuar, şehrimizin gücünü bir kez daha göstermemiz için önemli bir platform" ifadelerini kullandı.

Thumbnail 1000026542

Başkaya, ayrıca fuarın sektör için sağladığı avantajlara da değinerek, "Hometex, hem yerli hem de yabancı alıcılarla buluşmamız için harika bir fırsat. Bu sayede yeni iş birlikleri kurarak, ihracat hacmimizi artırmayı hedefliyoruz. Denizli'nin tekstil sektörü, kalite ve inovasyon açısından dünyada tanınan bir marka haline geldi" şeklinde konuştu.

Son olarak, DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya, fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Sektörümüzün gelişimi ve Denizli'nin tanıtımı için büyük önem taşıyan bu etkinlikte yer almak bizim için gurur verici. Fuarın, Denizli'nin ev tekstili sektörüne büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Thumbnail 1000026546

Editör: Tahir Aygün