Denizli Haber - Farklı sektörlerden alanında marka olmuş lider şirketlerin katıldığı araştırmada, aday şirketlerin “insan yönetimi” uygulamaları bağımsız bir bilim kurulu tarafından değerlendirildi. Liste puanı, anket sonuçları yüzde 50, insan yönetimi uygulamaları yüzde 50 oranında ağırlıklandırılarak hesaplandı ve sektörlerinde en yüksek puan alan 50 şirket, Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri listesine girmeye hak kazandı.Denizli Sanayi Odası, Wellbeing Index’ten 89, HR Check’den 70 olmak üzere ortalama 80 puan alarak; "Olağanüstü Çalışan Deneyimi Sertifikası ve Ödülü"nü almaya hak kazandı.

DSO, TÜRKİYE'DE BİR İLKE İMZA ATTI

Happy Place to Work tarafından 3 yıldır gerçekleştirilen Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Araştırması sonucunda açıklanan listede, ilk sivil toplum kuruluşuolarak yer alan Sanayi Odası’nda Başkan Selim Kasapoğlu ve Meclis Başkanı İsmail Okan Konyalıoğlu, Yönetim Kurulu ve çalışanlarla birlikte basın toplantısı düzenleyerek elde edilen başarıyı değerlendirdi.

“TÜRKİYE’DE BU UNVANI ALAN İLK ODAYIZ”

Araştırma sonuçlarının, Türkiye’nin en önemli ekonomi dergilerinden Capital’in mayıs sayısında yayınlandığı kaydeden Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, “Oldukça önemli ve keyif verici bir gün yaşıyoruz. Kapital dergisinin organizasyonunda Türkiye’nin 50 kurumundan biri olduk. İlk kez sivil toplum kuruluşu olarak bu kategoride yer aldık. 3. yılında bu listeye girmekten Denizli Sanayi Odası olarak mutluluk duyuyoruz. Sanayiciler için proje üretmenin yanı sıra büyük bir aileyiz. Hizmet üretmek için buradayız. 25 personelimiz ve yöneticilerimizle birlikte 30 kişilik ekiple hizmet üretmeye çalışıyoruz. TOBB bünyesindeki akreditasyon notumuzu da yükseltmeye çalışıyoruz. DSO olarak, mutlu çalışanların başarı için kritik bir faktör olduğuna inancımızı her zaman yüksek tuttuk. Başarılı bir işletme için sadece rakamlar ve grafikler yeterli değil. Başarımızın sırrı, insan odaklı yaklaşımda yatıyor. Burada mutlu bir atmosfer oluşturmak için uğraşıyoruz. Bu durum hizmet kalitesinin artırımında da büyük önem taşıyor. Bu çalışmalara destek olan herkese teşekkür ediyorum. Amacımız hizmet kalitesini arttırmak” dedi.

Sarı “İthal Mermere Hayır!” Sarı “İthal Mermere Hayır!”

“SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İÇİN ÇALIŞANLARIN MUTLU OLMASI GEREKİYOR”

DSO Meclis Başkanı İsmail Okan Konyalıoğlu ise, Sanayi ve Ticaret odaları içerisinde bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Listesinde yer alınması sürecinde emeği geçen Yönetim Kurulu ve mesai arkadaşlarına teşekkür eden Konyalıoğlu, “Günümüzde sürdürülebilirlik kavramı şirketler ve kurumlar için önem taşıyor.  Sürdürebilirlikiçin insanların bulunduğu ortamdan mutluluk duyması gerekiyor. Zorla yapılan organizasyonların sürdürebilir olma ihtimali yok. Sürdürülebilirlik için tüm paydaşların mutlu olması çok önemli.  Bu başarının birçok organizasyona örnek olacağını düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Tahir Aygün