Denizli Haber - Fuarda standı ziyaret eden üniversite öğrencilerine işe alım, staj ve hastane imkanları hakkında detaylı bilgiler verildi. Öğrenciler, hastane hakkında merak ettikleri konuları sordular ve tatmin edici cevaplar aldılar.

Fuarın ilk gününde hastane genel müdürü, diğer yöneticilerle birlikte “Özel Hastane Yönetici Hekimler İle Söyleşi” adlı oturuma katıldı. Sağlık sektöründeki iş imkanları, staj programları, özel hastane işletmeciliği gibi konularda öğrencilere bilgiler aktarıldı.

Çocuğunuzun bacağı kızarıyorsa HSP olabilir Çocuğunuzun bacağı kızarıyorsa HSP olabilir

Whatsapp Image 2024 02 22 At 16.10.34

Genel müdür Işıner Satoğlu, öğrencilere sağlık sektörünün dinamik yapısını vurgulayarak staj programlarının önemine dikkat çekti.

Fuarın ikinci gününde hastanenin hemşirelik hizmetleri müdürü ve diğer yöneticileri, “Hemşirelik Mesleğinde Yönetici Olmak” oturumunda gençlere deneyimlerini aktardılar.

Denizli Özel Cerrahi Hastanesi, Ege Kariyer Fuarı'na katılımıyla sağlık sektöründe kariyer yapmayı düşünen öğrencilere önemli bir fırsat sunmuş oldu. Fuar, hastane ile öğrenciler arasında verimli bir etkileşim sağladı.

Editör: Tahir Aygün