Denizli Haber - Tarihi ve kültürel zenginliği ile turizm kenti olan Buldan, sahip olduğu doğal güzellikleriyle de   turizm sektörü için güçlü bir potansiyel sahip. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından,  eko turizm olanaklarının bölgede yatırıma ve iyi uygulamalara dönüştürülmesi amacıyla başlatılan  çalışmalar kapsamında Buldan Kaymakamlığı, Buldan Belediyesi ve Buldan Ticaret Odası işbirliğinde  düzenlenecek olan  eğitim programı 11-12Temmuz tarihlerinde Buldan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Uzmanlar eşliğinde  gerçekleştirilecek olan   toplantılara, tüm turizm sektörü firma temsilcileri, girişimciler ve ilgililer katılım sağlayabilir. Buldan Belediyesi olarak böyle bir eğitim programına ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı da mutluyuz. İlçe turizminin gelişmesine katkı sunan herkese imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye hazırız” dedi.

11-12 Temmuz 2023 tarihlerinde Buldan Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek olan “ EKO- TURİZM EĞİTİM” programı linki: https://geka.gov.tr/tr/duyuru/eko-turizm-egitimleri-basliyor

Katılım Başvuru Linki: https://forms.gle/fVp7hcKj71yfTpre7

BİLGİ İÇİN:  0(258) 371 88 44

[email protected]

Editör: Tahir Aygün