Denizli Haber - Denizli’nin genç ve dinamik milletvekili adaylarından birisi olan ve Denizli’yi karış karış gezerek vatandaşla, esnafla, çiftçiyle, sanayiciyle bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer’e ilgi de büyük. Genç olmasının yanında pozitif kişiliği ile de ilgi çeken Başer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçimin kazananının Denizli olacağını belirten Başer, “Hedefimiz; büyük, güçlü Türkiye. İnşallah 14 Mayıs'ta da vatandaşımızın takdirleriyle bu hizmetler artarak devam edecektir” dedi.

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE YÖNELİK PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ”

Türkiye'nin yeni bir yüzyıla kapı açtığını ve bu seçimlerin önemli bir kilometre taşı olduğunu da sözlerine ekleyen Başer, "14 Mayıs'ta yapılacak seçimler, ülkemiz için çok önemli bir dönüm noktası olacak. Bizler, Denizli'nin ve Türkiye'nin geleceğine yönelik projelerle seçmenimizin karşısına çıkıyoruz. Denizli’mizin her bir köşesinde tüm kesimlere, vatandaşlarımıza bu projelerimizi, devam eden dev yatırımlarımızı anlatıyoruz" dedi.

DENİZLİ’DE YATIRIM ATAĞI SÜRECEK

Denizli'nin ve bölgenin ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini, bugüne kadar yapılan hizmetlerin ötesinde projelerle Denizli’de yatırımın atağını süreceğini belirten Başer, "Halkımızın bize olan güveniyle, Denizli'nin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayacağız. Denizli'nin geleceği bizim için çok önemli. Gençlerin enerjisiyle, Denizli'yi daha modern bir kent haline getirmek için çalışacağız. Hizmette sınır yoktur ve her zaman daha iyisi için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün