Denizli Haber - Erdoğan sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımda; “Mesleğe başladığım ilk günden bugüne kadar, her kademesinde büyük bir şerefle görev aldığım, görev almaktan büyük onur duyduğum ve halen yürütmekte olduğum  Türkiye Kamu-Sen Denizli İl Temsilciliğinden ve Türk Eğitim Sen Denizli 1 No'lu Şube Başkanlığından bugün itibari ile  istifa ederek, aynı inanç ve samimiyetle, her geçen  gün üzerine koyduğumuz bilgi ve tecrübeyle milletimize, memleketimize Turan Ülkümüze şuurla hizmet etmek,  seslerine ses, mücadelelerine ortak olmak için,  kıymetli dava ve yol arkadaşlarımın istek,  teşkilatımızın   tensipleri ile daimi yuvamız olan,   Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında  28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ beyefendinin  hayır dualarını alarak Aday adaylığı başvurumu bugün yaptım.

Bu güne kadar olduğu gibi,  bu günden sonra da daha güçlü ve emin adımlarla birlikte yol yürümeye, birlikte bu aziz milletime daha büyük hizmetler vermeye devam edeceğimizden ve sonsuz desteklerinizden bir an olsun şüphe duymadım.

Tüm bu duygu ve düşüncelerimle,  birlikte yürüyeceğimiz bu kutlu yolda, niyetimiz hayr, akıbetimiz de milletimiz ve memleketimizinkiyle birlikte hayr olsun inşallah” dedi.

337247164_1642644202849331_5049244817368568955_n

Editör: Tahir Aygün