Birden Fazla Maaş Uygulamasına Son Birden Fazla Maaş Uygulamasına Son

Denizli Haber - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Özgür Solak’ın oluşturduğu ekip, Başkan Yardımcısı Erol Yıldız ile birlikte Denizli’de 837 esnafı ziyaret ederek Ülkü Ocakları’nın yayınlarını tanıttılar, esnafa hediye ettiler.  Ülkü Ocaklarının  dükkanlarında esnafları  tek tek ziyaret etmeleri  ve  yayınlarını tanıtmalarına hayran kaldılar.   

Whatsapp Image 2024 06 06 At 13.48.06 (1)

“MÜKEMMEL YAYINLARI VAR”

Ülkü Ocakları’nın yayınlarını inceleyen esnaflar, “Bizi ziyaret eden Ülkücü kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bu arada şunu da ifade etmemiz lazım. Bize sundukları yayınlar özellikle eğitim yayınları gerçekten mükemmel. Bu yayınları çocuklarımıza da vereceğiz.  Bu ziyaretten memnun olmamızın bir nedeni de Esnaf olarak sadece bize seçimlere az bir zaman kala ziyaret yapılıyor. Ülkü Ocaklarının ziyaretinden memnunuz. Bu yayınların hazırlanmasında emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dediler.  

Whatsapp Image 2024 06 06 At 13.48.07

“ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Özgür Solak, “Esnaflarımıza yayınlarımızı tanıtmak,  işlerinde başarılar dilemek amacıyla  ziyaretlerine başladık. İlgi ve alakadan dolayı esnaflarımıza  teşekkür ediyoruz.Bu arada esnaflarımız ocağımızın yayınlarından oldukça memnun kaldılar.  Esnaf ziyaretlerimize ara vermeden ve zaman fırsatlarımızı değerlendirerek devam edeceğiz” dedi.  

Editör: Tahir Aygün