Hesaplı ve kaliteli alışverişin adresi olan EVTEKS Tekstil yeni kaliteli ürünleriyle Hometeks 2015 Fuarı'nda ziyaretçilerine özel indirimlerle cazip fırsatlar sundu.

Tekstilin marka şehri Denizli'nin kalitesini kanıtlamış kumaşlarından üretilen el, yüz havlularından bornoz, banyo takımlarına, yatak örtüsünden masa örtüsüne kadar ev tekstili alanında en iyiyi sunan EVTEKS Tekstil, fuarda ziyaretçilerine güzel vakit geçirmesini sağladı.

17 yıldır Denizli'de Mağaza grupları ve otel tekstil ürünkerinde hizmet veren EVTEKS yeni konseptiyle kendine hayran bırakan firmalardan biri oldu. EVTEKS Tekstil Genel Müdürü İsa Dal, "Yapmış olduğumuz ürünler Bornoz ve havlu ağırlıklıdır. Nevresim ve yatak grubundan da hizmet vermekteyiz. Bir hotelin tamamen tefrişatını sağlayabiliyoruz. Referanslarımız Yeni Zelanda'dan tutun Amerika'nın en batısına kadar ürünlerimizi buralara ihracat ediyoruz. İç piyasa son 4 yıldır önemli referanslar sağlayarak önemli projeler gerçekleştirdik. Otel gruplarının özellikle bizi tercih etmelerinin sebebi, tekstilin anavatanında tarihi başkentinde bulunuyor olmamızdır. Dünyanın tercihi olan firmamız kullandığı ürünlerde kalitenin önemi kullandığımız yöre iplilerinden kaynaklanır" dedi. 

Editör: TE Bilişim