Denizli Haber - Denizli genelinde geçtiğimiz Cuma günü akşamından bu yana aralıklarla etkili olan şiddetli fırtına, hayatını olumsuz yönde etkiledi. Çatıları uçurup dalları kıran fırtına nedeniyle araçlarda da maddi hasarlar oluştu.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik'in Berat Kandili Mesajı Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik'in Berat Kandili Mesajı

Fırtınanın şiddetli hissedildiği Buldan’a bağlı Yeni Mahalle Toplu Konutlar Sitesi’nde, çatılarda bulunan güneş enerjilerinde hasar oluştu. Kullanılamaz hale gelen ve bazı bölümlerinin kopması nedeniyle tehlike oluşturan güneş enerjisi, sahibi tarafından kontrollü biçimde sökülerek 6 katlı binanın çatısından aşağı atıldı. İşlem sırasında her hangi bir olumsuzluğu yaşanmaması için bina ve çevredekiler, sürekli olarak sesle uyarıldı.