Denizli Haber - Denizli İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci ve Yönetimi, Vatana borçlarını en şanlı şekilde ödeyen gazilerimizle akşam yemeğinde bir araya geldiler. Başkan semerci gazilere bir çok süpriz hazırlayak unutulmaz anlar yaşattı.

Vatan için, bayrak için hiçbir zorluktan kaçmayan, canları pahasına görevlerini yerine getiren şanlı gazilerimizin unutulmaması ve hayat kargaşasında bile olsa onları hep hatırladıklarını anlatmak için düzenlendikleri yemek süprizlerle doluydu.

Başkan Semerci, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar'ı ve borçları asla ödenmeyecek olan Gazileri, İYİ Parti Milletvekili adayları Yasin Öztürk, İbrahim Şenel, Kadir Tatık, Şebnem Bababalım, Uğur Çizmecioğlu, Veysel Karaçor, Nazlı Yaşatürk, İl Başkanı Özer Tunçtürk, Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu ve diğer İlçe Başkanları ile bir araya getirdi.

WhatsApp Image 2023-05-10 at 12.04.46

Akşam yemeği programı Vatan savunmasında hilal olup bayraklara dolan aziz şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Açılış konuşmasını İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci yaptı.

WhatsApp Image 2023-05-10 at 12.04.46 (1)

Başkan Semerci konuşmasında "Şanlı gazilerimizin; bayrak sevgisi uğruna hiçbir zorluktan kaçmayan, canları pahasına mücadele edip, görevlerini aziz bilip yerine getiren, vatan savunması uğruna yaptıklarının unutulmamasının bilincinde olarak; "Türk olan herkes de vatan ve bayrak ayrı bir yer tutar. Sevgisi her şeyin üstündedir. Bizler, Vatan için verilecek mücadeleden geri durmayıp, bu mücadeleyi sevginin de ötesine taşımaktayız. Vatanımızı fiili olarak canla başla savunan, gözünü kırpmayan, geriye bakmayan, gazilerimizin, bizlerin ve milletimizin gönlünde yeri ayrıdır. Tüm Türk tarihinde vatanını savunan, Türk'ün var olması için canları pahasına mücadele eden, bu uğurda canını veren, şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimizi, son 100 yılımızda vatanımızı kurtarıp bizlere miras bırakan, Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kurtuluş savaşı milli mücadele kahramanlarımızı, Türkiye Cumhuriyeti'nin son dönemlerinde, misakı milli sınırlarımızı koruyup, vatanı bölmek isteyenlere karşı zorlu mücadele verirken şehit olan can parelerimizi RAHMET, MİNNET VE SAYGIYLA ANIYORUM. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un en mükemmel bir şekilde ifade ettiği " VURULMUŞ TERTEMİZ ALNINDAN YATIYOR, BİR HİLAL UĞRUNA YA RAB NE GÜNEŞLER BATIYOR" dizeleri, bizlere gazilerimizin haklarının ödenemeyeceğini ifade ediyor. Bizde bu düsturla, o yüce haklarını ödeyemeyeceğimizin bilincinde olarak; minnettarlığımızı, gönüllerini alıp, hep onları hatırlayarak ve çeşitli vesilelerle bir araya gelmekle bir miktarda olsa ödeme gayreti içindeyiz. Bu bizim görevimiz ve biz bu görevden asla kaçmayız.

WhatsApp Image 2023-05-10 at 16.52.31

Bu vesileyle; bizleri kırmayıp davetimizi kabul edip gelen saygıdeğer gazilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunar, tüm hayatları boyunca sağlıklı huzur dolu bir ömür dileriz." Sizler bizim "Başımızın tacı Gönlümüzün SULTANISINIZ… VATAN SİZE MİNNETTARDIR. NE MUTLU TÜRK OLDUĞUNU BİLENE TÜRK OLARAK YAŞAYANA TÜRKLÜĞÜ YAŞATANA… NE MUTLU TÜRKÜM DİYE BİLENE…" sözleri ile tamaladı.

Yemek programı daha sonra Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı, İYİ Parti İl Başkanı ve İYİ Parti Milletvekili adaylarının, konuşma yaparak, Gazi ve yakınlarına hitap etmesi ile devam etti.

Yemekte gecenin süprizi, Yasin Öztürk'ten geldi, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in telekonferansla gazilere seslenmesi gazilerde duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Akşener Gazilerden, haklarını helal etmelerini isterken, onlara karşı olan borçlarını asla ödenmeyeceğini bildirdi. Konusmasının sonunda ise İşte bu borcu bir nebzede ödeyebilmek için bu gün büyük bir mücadele veriyoruz, bu mücadelede de sizlerin desteğinizi bekliyoruz diyerek konuşmasını tamamladı.

Gerçekleştirilen etkinlik için, tüm gazi ve yakınları çok memnun oldukları, özellikle hazırlanan video slayt gösterisinden çok etkilenip o anları tekrar yaşadıklarını söylerlerken, duygu dolu anlar yaşadıklarını gözyaşlarını tutamadıklarını dile getirerek, Genel Başkan Meral Akşenerin kendilerine özel olarak hitap etmesi ayrıca çok mutlu olduklarını, teşekkür ederek sevinçlerini anlattılar.

Gecenin sonunda İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar'ın karşılıklı teşekkür hediyelerinin takdimi ile son buldu.

Editör: Tahir Aygün