Denizli Haber - Kongreye ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı, DTO Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Aki ve Genç ASKON Genel Başkanı Abdullah Uçan katıldı. Kongreye çok sayıda davetli de ilgi gösterdi.

Denizli’de 3 yeni noter atanacak Denizli’de 3 yeni noter atanacak

Genç Askon Deni̇zli̇ Kongresi̇'nde Yeni̇ Başkan Mehmet Demi̇ray (1)

Genç ASKON Denizli’nin düzenlediği kongrede başkanlık koltuğuna Mehmet Demiray oturdu. Bir önceki başkan Fatih Kılıç, kongrede aday olmazken, Mehmet Demiray tek aday olarak yönetime talip oldu. Kongreye, ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı, Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Aki, Genç ASKON Genel Başkanı Abdullah Uçan ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç Askon Deni̇zli̇ Kongresi̇'nde Yeni̇ Başkan Mehmet Demi̇ray (11)

Kongrede konuşan ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük, gençlerin iş dünyasındaki önemine vurgu yaparak yeni başkan Mehmet Demiray'a başarılar diledi. MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı ve DTO Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Aki de gençlerin girişimcilik ve inovasyon konusundaki rolüne değindi. Genç ASKON Genel Başkanı Abdullah Uçan ise Genç ASKON’un misyonundan ve gelecekteki hedeflerinden bahsetti.

Genç Askon Deni̇zli̇ Kongresi̇'nde Yeni̇ Başkan Mehmet Demi̇ray (12)

Mehmet Demiray, kongrede yaptığı konuşmada, önceki başkan Fatih Kılıç’a teşekkür ederek, Genç ASKON Denizli’nin gelişimine katkı sunmak için var gücüyle çalışacağını belirtti. Kongrede, birlik ve dayanışma mesajları verilerek, genç girişimcilerin desteklenmesi gerektiği vurgulandı.

Genç Askon Deni̇zli̇ Kongresi̇'nde Yeni̇ Başkan Mehmet Demi̇ray (13)Genç Askon Deni̇zli̇ Kongresi̇'nde Yeni̇ Başkan Mehmet Demi̇ray (14)Genç Askon Deni̇zli̇ Kongresi̇'nde Yeni̇ Başkan Mehmet Demi̇ray (15)Genç Askon Deni̇zli̇ Kongresi̇'nde Yeni̇ Başkan Mehmet Demi̇ray (16)Genç Askon Deni̇zli̇ Kongresi̇'nde Yeni̇ Başkan Mehmet Demi̇ray (17)Genç Askon Deni̇zli̇ Kongresi̇'nde Yeni̇ Başkan Mehmet Demi̇ray (10)

Editör: Tahir Aygün