Denizli Haber - CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, katılımın az olduğu Denizli mitinginde İYİ Partililer'den CHP'ye açık bir destek istemesi, ülke gündemine oturdu. Başkan Özel'in konuşması sırasında, dönemde MYK üyesi olan Gülizar Biçer Karaca ile İYİ Parti'ye oy verdiklerinde üzüldüklerini ve içlerinin yandığını söylemesi, miting alanında büyük bir şok etkisi yarattı.

"İYİ Parti'ye oy verdiğimizde içimiz yandı"

CHP'li Arpacı’dan 1 Mayıs Mesajı: Hakça Bölüşen Türkiye’yi Hep Birlikte İnşa Edeceğiz CHP'li Arpacı’dan 1 Mayıs Mesajı: Hakça Bölüşen Türkiye’yi Hep Birlikte İnşa Edeceğiz

CHP'li yetkililerin Denizli'deki durumu aktarmasının ardından konuşmasını değiştirdiği iddia edilen Genel Başkan Özgür Özel, açık bir şekilde İYİ Partili seçmenden CHP'ye destek istedi. Kazanmalarının İYİ Partili seçmene bağlı olduğunu vurgulayan Özel, şunları söyledi: "Geçen seçimde, benim ilim Manisa, Gülizar Biçer Karaca'nın ise Denizli idi. İkimiz de MYK'daydık. Dediler ki, size bir fedakarlık düşer. Nedir dedik. İlleri İYİ Parti'ye veriyoruz dediler. Yapmayın, etmeyin dedik ama bir yandan da şunu gördük, tüm Türkiye'de bir ittifak yapılacak ve elbette ateş düştüğü yeri yakacak. Gülizar başkanla birlikte oy verdik ama içimiz yandı. Şimdi açık net söylüyorum. Anketler şunu söylüyor; eski ittifak ortaklarımız CHP’ye oy verirse, CHP kesin kazanıyor. Yoksa başka bir parti kazanıyor."

Editör: Tahir Aygün