Denizli Haber - Başkan Hakan Urhan “Öncelikle 3 yıl boyunca severek, uyum içerisinde, keyifle birlikte çalıştığım ve kendisinden çok şey öğrendiğim Sayın Başkanım Oktay Mersin’e ve emeklerini, bilgilerini, zamanlarını federasyondan esirgemeyen siz değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerine başladı.

P L A K E T

Urhan konuşmasının devamında “Oktay Başkanım, görev süresi boyunca çalışkanlığı, iş takibi, çözüm odaklı yaklaşımlarıyla, basiretli ve kapsayıcı bir liderlik örneği sergiledi. Kendisiyle TÜRKONFED Yönetim Kurulu’nda da geçtiğimiz üç sene boyunca birlikte görev yaptım. İletişim kabiliyeti ve özverisi sayesinde kısa zamanda, kendisinden daha uzun süredir konfederasyonda görev yapan üyelerden çok daha etkin bir kimliğe kavuşmasına anbean şahitlik ettim. Kendisinden sadece STK’lara dair değil, hayata ve iş dünyasına dair de çok şey öğrendim. Başkanım mentörlüğünüz, abiliğiniz ve liderliğiniz için size gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Hakan Urhan 1

Başkan UrhanGESİFED’in TÜRKONFED ve diğer paydaş kuruluşlar nezdinde faaliyetlerini kolaylaştıran, bizim her daim lobimizi yapan, menfaatlerimizi sonuna kadar savunan, bizlere abilik yaparak önümüzü açan, DEGİAD’ın kurucu başkanı, DESİAD’ın kurucu başkanı, GESİFED’in geçmiş dönem başkanı sevgili Gültekin Okay Salgar Başkan’ımıza da çok teşekkür etmek istiyorum.” diyerek sözlerine devam etti.

Whatsapp Image 2024 03 01 At 19.41.12Yeni dönem başkanı seçilen Urhan “Projelerimizi, bölgelerimizin ihtiyaçlarına göre ortak akılla ortaya koyacağımız önümüzdeki süreçte, Denizli’nin ve bölgemizin yeni bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Toplumun sosyoekonomik düzeyi, eğitim düzeyi, bilgi ve tecrübe düzeyi, görgü düzeyi en yüksek kesimini oluşturan bizler; toplumda, iş dünyasında, karar vericiler nezdinde, kamuda, akademik dünyada bu farkındalığı ve bilinci yaratmaya en muktedir sivil inisiyatiflerden biriyiz. Gücümüzün farkında olmamız lazım. Bu yeni hikâyenin öncülüğünü pekâlâ yapabiliriz. Hep birlikte bölgemize dair bu değişimin söylemini geliştirebilir ve etkileşimi başlatabiliriz.” diyerek yeni dönem düşüncelerini dile getirdi.

GİAD’lar hakkındaki düşüncelerinden de bahseden Urhan, “Federasyonumuza bağlı derneklerimizin altı tanesini GİAD’lar oluşturmakta; Marmaris GİAD, Didim GİAD, Söke GİAD, Kuşadası GİAD, Aydın GİAD ve Denizli GİAD. Yeni dönem başkanlığa seçilmiş birçok genç arkadaşımız da bugün aramızda. Her ne kadar nispeten genç bir federasyon başkanı olacak olsam da burada birçok GİAD başkanımızın ve başkan adaylarının artık abisi konumundayım ve sizlere dönem sürenizde başarılı olmak istiyorsanız hayati öneme sahip bir konudan bahsetmek istiyorum.” dedi.

Ve Urhan sözlerine şöyle devam etti; “Bugün DEGİAD’ı başarılı, çok iyi noktaya ulaşmış, büyük maddi ve fiziki imkanlara sahip, etkin icraatları ve söylemleri ile bölgesinde ve ulusalda ciddi karşılığı olan bir dernek konumuna ulaştırdık. Diğer GİAD’lara ve birçok farklı stk’ya örnek, rol model oluşturabilecek bir dernek konumuna getirmeyi başardık. Bu konuda tevazu gösteremeyeceğim. Çünkü birazdan vereceğim tavsiyeyi anlamlı kılmak için bunları söylemem gerekli. Ortada olan bu somut başarının yarısı benim ve yönetim kurulumun vizyonu, çalışkanlığı ve şansı sayesinde oldu ise; diğer yarısı da bizden önceki dönemlerde DEGİAD’a emek harcamış abilerimizin, başkanlarımızın, büyüklerimizin tecrübelerini bizlere aktarması sayesinde, içinden çıkamadığımız her noktada bizlere yol göstermeleri sayesinde gerçekleşti. DEGİAD’ın başarı hikayesinin arkasında yatan gizli tılsım, formül budur.”

Haziruna teşekkürleriyle cümlelerini tamamlayan Urhan, “Bir insanın bir insana güvenmesi, onu bir noktaya layık görmesi, bambaşka gurur verici bir duygu, bunu ilk kez DEGİAD seçimlerinde yaşamıştım. Bugün burada bana duyduğunuz güven ve teveccühünüz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantı sonunda Hakan Urhan tarafından Oktay Mersin’e teşekkür plaketi takdim edildi. Ardından Oktay Mersin GESİFED’e vermiş oldukları emeklerden dolayı GESİFED Geçmiş Dönem Başkanlarına, GESİFED Yönetim Kurulu Üyelerine, GESİFED Üyesi Dernek Başkanlarına plaketlerini takdim etti.

Genel Kurul sonrasında ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Hakan Urhan Başkan seçilirken, Özlem Köseoğlu, Neslihan Nazlıoğlu, Coşkun Cerit Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak seçildi. Cevat Fahri Bermant Yönetim Kurulu Sayman Üyesi, Cahide Fenli Akman Yönetim Kurulu Genel Sekreteri, Sibel Aysu Yönetim Kurulu Genel Sekreter Yardımcısı oldu.

GESİFED’in Yeni Yönetim Kurulu;

HAKAN URHAN                                                ÖZLEM KÖSEOĞLU

SENEM BARUT                                                 CAHİDE FENLİ AKMAN

İBRAHİM KAYA                                                BİLAL ÜLKER

Verimlilik Komisyonu Koordinasyonunda Meslek Komiteleri Toplantısı Gerçekleştirildi Verimlilik Komisyonu Koordinasyonunda Meslek Komiteleri Toplantısı Gerçekleştirildi

NESLİHAN NAZLIOĞLU                                 COŞKUN CERİT

ENGİN ALİ KAPLAN                                        ŞEBNEM DAL ÜZÜLMEZ

MURAT OĞAN                                                 DAMLA KURT LAFÇI

CEVAT FAHRİ BERMANT                               VOLKAN BÜBER

EMEL DEMİR                                                     MUSTAFA KEMAL HUZ

MEHMET ERİŞKİN                                           PINAR CERİT

EKREM ATEŞ                                                     BURAK SEMERCİ

İLKER BAŞKAYA                                                SİBEL AYSU

İBRAHİM ŞENEL

Editör: Tahir Aygün