Denizli Haber - Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri Hüsem Hayta ve Mehmet Kutlu ile İcikli Mahalle Muhtarı Yılmaz Okumuş ile birlikte Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikası Müdürü olarak göreve başlayan Ercan Tokdede’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Tokdede’ye yeni görevinde başarı dileklerini ileten Başkan Gülsever, 2026 yılı şeker pancarı hasat sezonunun başlamasının da üreticiler açısından hayırlı olmasını temenni etti.

Baklan’da at yarışlarına yoğun ilgi
Baklan’da at yarışlarına yoğun ilgi
İçeriği Görüntüle

PANCAR ÜRETİCİLERİNİN BEKLENTİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Gerçekleştirilen görüşmede Baklan ilçesi ve mahallelerinde ekimi yapılan şeker pancarının alımı ve nakliyesi, üreticilerin beklentileri ve önümüzdeki dönemde yürütülebilecek çalışmalar konusunda karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Başkan Gülsever, şeker pancarı üretiminin Baklanlı çiftçiler açısından taşıdığı öneme dikkat çekerek üreticilerin beklentilerinin değerlendirilmesinin önemini vurguladı.

“HAYIRLI HİZMETLERE VESİLE OLMASINI DİLİYORUZ”

Nazik ev sahipliği ve samimi sohbeti dolayısıyla Ercan Tokdede’ye teşekkür eden Gülsever, gerçekleştirilen ziyaretin Baklanlı pancar üreticileri ve ilçedeki tarımsal üretim açısından önümüzdeki süreçte hayırlı çalışmalara vesile olmasını diledi.

Başkan Gülsever, yeni görevinde Ercan Tokdede’ye başarılar dileyerek, tüm üretici ve yetiştiricilere de bereketli ve başarılı bir sezon temennisinde bulundu.