Denizli Haber - Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Cumhuriyet Mahallesinde saldırgan şahıs iddiaya göre; yanlış hedef aldığı evi kurşun yağmuruna tuttu, o sırada evin balkonunda oturan Sevgi Gümüş kurşunların hedefi oldu. Gümüş ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken saldırgan ise Afyonkarahisar’da yakalandı.

Olay, Pamukkale İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 1891 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 50 yaşındaki Sevgi Gümüş, torunlarına bakmak için kızının evine gitti. Bir süre sonra ikinci katta bulunan dairenin balkona çıkan Sevgi Gümüş o sırada bir otomobil içerisinden otomobilden ateş açıldı. Gümüş kurşunların hedefi oldu. Kanlar içerisinde kalan kadın Pamukkale Üniversitesi hastanesinde tedavi altına alındı. Ameliyata alınacak olan Sevgi Gümüş’ÜN hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.

ALT KATTAKİ KADINI VURACAKMIŞ…

Olay yerine gelen Polsi, hızla yaşanan bu olayı çözüme ulaştırdı. Antepli olduğu ve henüz ismi açıklanmayan şahıs, bir süre önce Kahraman Maraş’ın Pazarcık İlçesinden gelen G.K. isimli kadını hedef aldığı ancak balkonları ve kadını ayırt edemediği için yanlışlıkla Sevgi Gümüş’e ateş ederek yaraladığı ortaya çıktı. Otomobili ile olay yerinden kaçan erkek şahsı takibe alan Polis, Şahsı Afyon İlinde yakaladı ve gözaltına alarak ifadesini almak üzere Denizli’ye getirdiği bildirildi. Daha önce de bu şahıstan tehditler aldığını iddia eden alt kat komşusu G.K.’de ifadesi alınmak üzere Polis Merkezine götürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

KIZ KAÇIRMA

İddiaya göre Sevgi Gümüş’ün alt komşusu Gaziantep’ten S.U. isimli kızı kaçırmış. Kaçırılan kızın akrabası Gaziantep’ten Denizli’ye gelerek kızın kaçırıldığı evi kurşunlamak istedi. Fakat saldırgan şahıs yanlış evi seçerek orayı kurşunladı. Herşeyden habersiz kızın evine giden Sevgi Gümüş yaralandı. 

Editör: TE Bilişim