Denizli Haber -  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, merhum Başbakan Adnan Menderes'in 14 Mayıs'ta seçimden zaferle çıktığını hatırlatarak seçimin 14 Mayıs'ta yapılacağını açıkladı. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ise yaptığı açıklamada, “Yeter!  Karar milletin, Türkiye’mize Güveniyoruz. Rotamız Milletimizin talimatıyla Aziz Türk Milletine hizmetkâr olmaktır " dedi.

“14 MAYIS 2023 HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”

Seçimlerin ne zaman yapılacağı konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk kez çok net bir mesaj geldi. Erdoğan, merhum Başbakan Adnan Menderes'in 14 Mayıs'ta seçimden zaferle çıktığını hatırlatarak "Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, 6'lı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına yeter diyecektir.'' ifadesini kullandı. Seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılacağını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından açıklama yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “Merhum Menderesin ruhu bir kez daha şad olsun. 14 Mayıs 2023 hayırlı uğurlu olsun... Haydi Bismillah... hazırız.  Cesuruz, milletimiz kazanacak. Denizli’miz bugüne kadar alınan en yüksek oy oranı ile Cumhurbaşkanımıza destek verecek. Milletvekili sayımızı da artıracağız.  Denizli’mize güveniyoruz, Türkiye’mize güveniyoruz. Rotamız milletimizin talimatıyla Aziz Türk milletine hizmetkâr olmaktır. Hedef 14 Mayıs 2023” ifadelerini kullandı.

“ALLAH'IN İZNİYLE DENİZLİ'MİZ DESTAN YAZACAKTIR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de bugüne kadar alınan en yüksek oy oranını alacağını ifade eden Başkan Güngör, “Cumhurbaşkanımız Allah'ın izniyle 2023'te tekrardan Denizli'mizde yine en yüksek oyu alacak ve Türkiye'mizin 13'üncü başkanı olacaktır. AK Parti olarak biz milletimize güveniyoruz. 14 Mayıs seçimlerinde, bundan önceki seçimlerden daha çok çalışarak, fedakârca birlik beraberlik ve kardeşlikle Allah'ın izniyle Denizli'miz destan yazacaktır. Rabbimin izniyle bizler moralimiz, motivasyonumuz ve azmimiz yerinde bir şekilde Denizli teşkilatı olarak dimdik ayaktayız. Biz Allah'tan başka kimseden korkusu olmayan bir siyasi hareketin liderine sahibiz. Çünkü bizim Cumhurbaşkanımız da bizimle aynı şekilde yürüyen ve bizim milletimizin önünde liderlik eden ve bugün dünya lideri sıfatıyla tanınan bir liderdir. 2023 seçimlerinde kazanan AK Parti, kazanan milletimiz olacak” şeklinde konuştu.

Editör: Tahir Aygün