Denizli Haber - Başkan Güngör ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde görevi tevdi edilen İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Güngör, “Başkanımızın yeni görevi hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Bizler Cumhur İttifakı olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin oluru ile İl Başkanlığı’na atandı.  MHP İl Başkanı Yılmaz’ı Başkan Güngör ve yönetimi ziyaret etti. Yeni görevinde Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Yılmaz’a başarılar dileyen Güngör, “Bizler Cumhur İttifakı olarak Allah’ın izniyle milletimiz ve Denizli’miz için hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlikle çıktığımız bu yolda 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a tekrar seçimi kazandırarak güçlü yarınlarımıza ulaşacağız. Cumhur İttifakı olarak bizler gönül ve güç birliği içinde memleketimize güzel hizmetler yapmaya ve önemli eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Vatan, bayrak, devlet ve millet aşkımızla birlikte başaracak çok işimiz var” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ve yönetimine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

Editör: Tahir Aygün