Denizli haber - Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de yaptığı açılış törenine katılan vatandaşlara ve kendi parti mensuplarına teşekkür ederek “Yüzümüzün akıyla çıktığımız bir açılış programı olduğunu ifade etmek isterim” dedi.

Başta Honaz Tüneli olmak üzere Denizli’deki yatırımlara değinen Güngör, yapılacak genel seçimlerde 2018’de yapılan seçimlerden daha fazla oy alacaklarını belirtti. İl Başkanlığı koltuğunda ikinci yılını geride bırakan Ak Parti Denizli İl Başkanı “Denizli için yapılacak her yatırımın yanındayız, yatırımı kimin getireceğine bakmıyoruz” diye konuşmasına devam etti.

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK MI?

Siyasette il başkanlarının doğal milletvekili adayı oldukları hatırlatılan Güngör, “YSK’nın seçim takvimini açıkladığı andan itibaren 40-45 gün içerisinde kamuda çalışan ve belediye başkanlığı yapan kişilerin aday olabilmesi için istifa etmeleri gerektiğini söyleyerek bu süreçte adaylar netleşir, bizim için de cumhurbaşkanımız bizi nerede ve nasıl uygun görüyorsa bunun gerekliliğini yerine getireceğiz” dedi.

ŞEHİR HASTANESİ 2024 SONUNA KADAR TAMAMLANACAK…

İnşasına 2021 yılı Kasım ayında başlanan ve 750 iş günü içerisinde bitirileceği taahhüt edilen ancak beklenen süre içerisinde sonuçlandırılamayacağı anlaşılan Denizli Şehir Hastanesi için sürdürülen çalışmalara önümüzdeki dönem hız verileceğini ve 2024 yılı içerisinde ya da sonunda tamamlanacağını ümit ettiklerini söyleyen Güngör, Şehir Hastanesi’nin sürekli gündemlerinde olduğunu vurguladı.

Editör: Tahir Aygün