Denizli haber - Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve ekibi MÜSİAD Denizli Şubesi olağan genel kurulu sonrası seçilen Engin Boyacı ve yönetimine ziyarette bulundu. Başkan Güngör ziyarette Engin Boyacı ve ekibine iyi dilek ve temennilerini iletti. Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri de Engin Boyacı’ya başarı dileklerini iletti.

Güngör ziyaretinde Ak Parti hükümetleri dönemlerinde kamu sanayi ve iş dünyasının gelişimine değinerek: İş dünyası hem tüm Türkiye'de hem de Denizli’mizde ciddi bir başarı elde etmiştir. Üretimden ihracaata birçok alanda devam eden gelişmeler, istihdam alanlarını genişletmiş ülke ekonomimize önemli katkılar sağlamıştır. İş dünyamızda MÜSİAD başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımız ekonominin ve toplumsal dayanışmanın gelişmesi için gayret göstermektedir. Ak Parti olarak her zaman işverenlerimizin, genç iş insanlarımızın ve kamu yararına çalışmalarının yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. ifadelerini kullandı.

Ziyaret nedeniyle MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı Başkan Güngör’e teşekkürlerini iletti. Boyacı birlik ve beraberlik içerisinde olmanın Denizli’nin gelişimi için önemli olduğuna değindi.

Başkan Güngör misafirperverliği ve ilgileri nedeniyle MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ve yönetimine teşekkür etti.

Editör: Tahir Aygün