Denizli Haber - Denizli'de önümüzdeki hafta hava durumu genel olarak yağışlı ve bulutlu geçecek. Hafta ortasında kısa bir parçalı bulutlu ve yağışsız dönem yaşansa da, hafta sonuna doğru yağışlar tekrar etkisini artıracak.

Pazartesi: Yağmurlu Bir Gün

13 Kasım Pazartesi günü Denizli'de hava durumu, azami 21°C ve asgari 15°C sıcaklıklarla yağışlı geçecek. Gün boyunca yer yer yoğun yağmurlar bekleniyor​​.

Salı: Bulutlu ve Yağmurlu

14 Kasım Salı günü ise hava sıcaklığı azami 18°C, asgari ise 14°C olacak. Hava parçalı bulutlu olacak ve yağmur ihtimali bulunuyor​​.

Çarşamba: Parçalı Bulutlu

15 Kasım Çarşamba günü için hava durumu parçalı bulutlu. Sıcaklık maksimum 21°C, minimum 14°C seviyelerinde seyredecek ve yağış beklenmiyor​​.

Perşembe: Yağışlı Hava Devam Ediyor

16 Kasım Perşembe günü, sıcaklık maksimum 16°C ve minimum 10°C arasında değişecek. Gün boyunca yağışlı hava devam edecek​​.

Cuma: Bulutlu Ama Yağışsız

DSO, Türkiye'de Bir İlke İmza Attı DSO, Türkiye'de Bir İlke İmza Attı

17 Kasım Cuma günü sıcaklık en yüksek 17°C, en düşük 10°C olacak. Gökyüzü parçalı bulutlu olacak, ancak yağış beklenmiyor​​.

Cumartesi: Şiddetli Yağış Bekleniyor

Haftanın son günü olan 18 Kasım Cumartesi, sıcaklık maksimum 18°C, minimum 8°C olacak. Bu günde şiddetli yağışlar ve bulutlu bir hava hakim olacak​​.

Editör: Tahir Aygün