Denizli Haber - Daha önce yurt içinde ve yurt dışında önemli projelere imza atan iş insanı Ertuğrul Sezer’in, 2020 yılında ana merkezi Dubai’de bulunan Level Up Invest ile yolları kesişti. Level Up Invest 2 senedir yurt dışı ve yurt içinde dijital finans alanında insanların yatırımlarını daha iyi değerlendirmeleri için danışmanlık hizmeti veriyor.

SEZER INTERNATIONAL DENİZLİ’DE

İnsanlara kazanç elde etmek için kurulan şirketin bir şubesi de, Denizli’de Ertuğrul Sezer tarafından Sezer International olarak kuruldu. Sezer International’ın açılış töreni cumartesi günü Çamlık’ta bulunan ofisinde gerçekleşti. Açılış törenine, Level Up Invest’in kurucuları Tolga Dinler ve Hicabi Pala, Denizli’nin önde gelen iş insanları ve farklı ülkelerden gelen global iş ortakları katıldı. Sezer International Denizli’nin finans sektörüne hızlı bir giriş yaptı.

“BAŞARILI BİR İŞ İNSANI OLARAK ÜLKEME DÖNÜP KATKIDA BULUNMAK BENİM İÇİN ONURDUR”

Çivril doğumlu Ertuğrul Sezer, küçük yaşlarda ailesiyle beraber Fransa’ya yerleşti. Daha sonra İsviçre’ye giderek Makine Mühendisliği bölümünü okudu ve başarılı bir şekilde eğitimini tamamladı. 10 yıl boyunca Richemont Groupe’da mücevherat alanında çalıştı. Yurt dışında birçok başarılı projeye imza attı. Sezer, Level Up Invest’e bağlı bir şube olarak Denizli’de güzel işler başaracaklarını vurguladı. İş insanı Sezer, “Yurt içi ve yurt dışında kariyerimde zirve noktalara geldim. Benim için başarılı bir iş insanı olarak geri dönüp, ülkeme katkıda bulunmak büyük onurdur” diye konuştu.

“İLK HEDEFİMİZ ULTRA MEMNUNİYET”

Başarılı iş insanı Sezer, Denizlili hemşehrilerine hizmet verecek olmaktan büyük gurur duyduğunu belirtti. Sezer, “Memleketimde iş yapmak hep aklımda vardı. Denizli’deki ilk hedefim ultra memnuniyet sağlamak ve buradaki güçlü ekibime daha da güç katmak” dedi.

“UZMAN KADROMUZLA EKSİK KALINAN NOKTALARI TAMAMLAYACAĞIZ”

Yatırımcıların, yatırımlarını uzman kadrolarıyla adeta bir banka gibi takip edeceklerini söyleyen Sezer, “Onların eksik kaldıkları noktaları tamamlayacağız, her iki tarafında kazanmasını sağlayacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim