Denizli Haber - Hacı Halil Bektaş Ortaokul Müdürü Yakup Aksoy, Müdür Yardımcısı Burcu Saraç, okul aile birliği Başkanı Ayfer Çal ve Pınar Çaltaş'ın düzenlediği etkinliğe öğretmenlerin velilerin ve öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Okul aile birliğinin davetini geri çevirmeyen, DJ Süleyman Ataş geleneksel okul çayında öğrenciler ve velilere unutulmaz bir eğlence yaşattı.

HACI HALİL BEKTAŞ ORTAOKULU GELENEKSEL OKUL ÇAYI ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU (2)

Velilerin yoğun katılımları ile gerçekleştirilen çay etkinliği ve eğlence programında yarışmalar düzenlendi, yarışmaların sonunda öğrencilere hediyeler dağıtıldı, yapılan çekilişte hediyeler sahiplerini buldu. Okul Yönetiminin Okul Aile Birliğinin öğretmenlerinin velilerin ve öğrencilerinin birliği beraberliği dikkat çekti.

HACI HALİL BEKTAŞ ORTAOKULU GELENEKSEL OKUL ÇAYI ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU (3)

Ortaokul Aile Birliği Başkanı Dilek Çal ve Denizlininanneleri platform kurucusu Pınar Çaltaş etkinlikte yaptığı kısa konuşmada, "Hacı Halil Bektaş Ortaokulu Okul Aile Birliği olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz, geleneksel okul çayına bu yıl da katılımın yoğun olması bizleri mutlu etti.

Denizli'de aramızdan ayrılanlar 18-05-2024 Denizli'de aramızdan ayrılanlar 18-05-2024

HACI HALİL BEKTAŞ ORTAOKULU GELENEKSEL OKUL ÇAYI ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU (4)

Katılımınızdan dolayı sizlere okul aile birliği ve okul yönetimimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Okul aile birliğimize her zaman destek veren okul müdürümüz YAKUP AKSOY okul yönetimine, etkinliklerde bizlere katkı ve destek veren ve sponsor olan işyerlerimize ve de her zaman bizlerin yanında olan velilerimize çok teşekkür ediyoruz." dedi.

HACI HALİL BEKTAŞ ORTAOKULU GELENEKSEL OKUL ÇAYI ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU (5)HACI HALİL BEKTAŞ ORTAOKULU GELENEKSEL OKUL ÇAYI ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU (1)

Editör: Tahir Aygün