Denizli Haber - Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’den bir vizyon proje açıklaması daha geldi. Pekdemir, Denizli'nin tarihi ve kültürel değerlerini sergilendiği ve Pamukkale’ye değer katacak çalışma olarak görülen bir panorama müzesi yapacaklarını açıkladı. Müze ile ziyaretçilere bölgenin hem zengin geçmişini keşfetme fırsatı sunacak ve hem de ekonomik katkı vermesi sağlanacak.

Pamukkale Beledi̇yesi̇ Panaroma Müzesi̇ (5)

Panorama Müzesi Projesi’nin, bölgeye katma değer sağlayacak projelerden birisi olduğunu dile getiren AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Panorama müzeleri ziyaretçilerini 360 derece büyük ölçekli resimlerle kendilerini o anın içinde hissettiren yerledir. Bu projemiz ile Denizli tarihimizi ve güzelliklerimizi ziyaretçilere daha iyi anlatabileceğiz” dedi.

AK Partili Nihat Zeybekci “Katliamı kınıyoruz eyvallah ama İsrail ile serbest ticaret anlaşmamız var” AK Partili Nihat Zeybekci “Katliamı kınıyoruz eyvallah ama İsrail ile serbest ticaret anlaşmamız var”

Pamukkale Beledi̇yesi̇ Panaroma Müzesi̇ (3)

Editör: Tahir Aygün