Denizli Haber - 2017 yılında kurduğu Ahbap ile çok sayıda insana yardım eli uzatan Haluk Levent, 10 ili yerle bir eden depremde de başkanı olduğu dernek ile harekete geçti. Birçok ünlü ismin de destek verdiği Ahbap, afet gölgesindeki vatandaşlara ulaşıyor. Depremin olduğu andan itibaren toplanan yardımları sosyal medyadan duyuran Levent, bu kez kendi aialesinden üzücü bir haber duıyurdu. Enkaz altına kalan şarkıcının kuzeni Güven Dönbak'ın, hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

"KÜÇÜK KUZENİM KURTARILAMADI"

Kuzeninin fotoğrafını yayınlayan Haluk Levent, "Ahh ya ahh! Küçük kuzenim Güven Dönbak enkaz altında kaldı. Kurtarılamadı" mesajını yazdı.

Adana doğumlu olan Haluk Levent'in takipçilerinden ünlü şarkıcıya baş sağlığı mesajları geldi.

"HATIRIM VARSA ŞU HESABI ŞİKAYET EDİN"

Acı haber sonrası bir paylaşım daha yapan şarkıcı, kendi fotoğrafı ve Ahbap Derneği'nin adını kullanarak dolandırıcılık yapmak isteyen bir hesabı ifşa etti ve "Az önce haber aldığım kuzen için mi üzüleyim, dakika geçmeden sahtekarların türemesine mi? Hatırım varsa şu hesabı şikayet edin. Ey zehir gibi kullanıcılar! Kaçıncı kez yapıyor bunu bu hesap! Desteğinizi bekliyorum" tweet ile tepkisini dile getirdi.

Editör: Tahir Aygün