Denizli Haber - “Üreticiye Destek” projesi kapsamında düzenlenecek fidan dağıtım programı, 11 Şubat Çarşamba günü saat 10.00’da Honaz Kapalı Pazar Yeri’nde yapılacak. Program çerçevesinde 228 üreticiye toplam 4 bin 236 adet zeytin fidanı ücretsiz olarak dağıtılacak.

Proje ile tarımsal üretimin sürdürülebilirliğine katkı sağlanması, üreticilerin girdi maliyetlerinin azaltılması ve yerel ekonominin güçlendirilmesi hedefleniyor. Zeytin üretiminin yaygınlaştırılmasıyla birlikte hem kırsal kalkınmanın desteklenmesi hem de uzun vadede çevresel fayda sağlanması amaçlanıyor.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, tarım ve üreticiyi merkeze alan projelere kararlılıkla devam edeceklerini belirterek, “Doğaya nefes, geleceğe umut olmak için buluşuyoruz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz ücretsiz fidan dağıtım programımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Birlikte yeşil bir geleceğe adım atmayı diliyoruz” dedi.

Yetkililer, dağıtım programının üreticilere hayırlı olmasını dileyerek, tarımsal desteklerin önümüzdeki süreçte de artarak devam edeceğini ifade etti.

Honaz'da sömestr eğlencesi müzikle renklendi
Honaz'da sömestr eğlencesi müzikle renklendi
İçeriği Görüntüle