CHP’li Arpacı “Vatandaş endişeli, aydınlatıcı açıklama ve önlem alınmasını bekliyoruz” CHP’li Arpacı “Vatandaş endişeli, aydınlatıcı açıklama ve önlem alınmasını bekliyoruz”

Denizli Haber - Türkiye’de siyaset iklimi değişiyor. 31 Mart seçimleri öncesinde yükselen tansiyon, liderlerin birbirilerine yönelik sert eleştirileri yerini sağduyulu bir ortama terk etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yaptığı ziyaretlerin ardından örgütlerde de benzer manzaralar öne çıkmaya başladı.

CHP’de genel merkezinin örgütlere yönelik ‘gerginliğin son bulması, siyasetin normalleşmesi’ yönündeki talimatı üzerine CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum üç yönetim kurulu üyesi ile birlikte AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ü makamında ziyaret etti.

441455521 8444241742257876 5098624047728851803 N

Ak Parti’deki ziyareti doğrulayan Horzum, bunun bir nezaket ziyareti olduğunu söyledi. Ziyarette, seçim döneminde gerilimi artıracak adımların atılmaması nedeniyle Horzum’un Güngör’e teşekkür ettiği; “Denizli’de seviyeli bir seçim yarışı geçirdik. Hoşgörü ölçeğinde rekabet öne çıktı. Sayın genel başkanımız Türkiye’de siyasetin normalleşmesi yönünde adımlar atılmasının önemine dikkat çekiyor. Ortamın yumuşaması, siyasetin normalleşmesi için Denizli örgütü olarak bizler de üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Denizli zaten bu yönüyle her zaman örnek şehirlerden biri olmuştur. Size ve teşkilatlarınıza sağduyulu ve yapıcı tavrı için teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de Denizli’nin geleceği için, Denizli’mizin menfaati için atılacak her adımın değerli olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullandı öğrenildi.

438165675 18392748628078196 2979225487511635924 N

Güngör’ün da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Seçimlerde başarı gösteren adaylarınızı kutluyoruz. Denizlimiz için güzel hizmetler yapmalarını diliyorum. Denizli’de bu güne kadar çok önemli hizmetler yaptık. Bundan sonra da hem Türkiye’miz hem Denizli’miz çalışmaya devam edeceğiz. Denizli seçim döneminde de kendine yakışır şekilde, hiçbir olumsuzluğa mahal vermeden süreci tamamladı. Bu dönemde sağduyulu davranan tüm siyasi partilere teşekkür ediyoruz” diye konuştuğu kaydedildi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Diğer yandan her iki il başkanı da ziyaretin görsellerini sosyal medyada paylaştı. Horzum paylaşımında “Kadın Kolları Başkanımız ve İl Yöneticilerimizle birlikte AK Parti İl Başkanı Sn. Yücel Güngör’ü ziyaret ettik. Geride bıraktığımız seçim sürecini değerlendirerek istişarelerde bulunduk. Şehrimizin gelişmesi için ayrıştıran değil herkesi kucaklayan anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Nazik misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim. Bizleri ağırlayan AK Parti İl Başkanı Sn. Yücel Güngör ve ekibine, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Sn. Osman Özpek’e nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederim” ifadesini kullandı. 

Editör: Tahir Aygün