Denizli Haber - CHP’de tek liste ile gidilen Denizli 38. Olağan Genel Kurulu'nda 435 delegenin oyu ile il başkanlığı görevine seçilen Ali Osman Horzum, Pamukkale İlçe Seçim Kurulundan mazbatalarını aldı. Değişimden yana olan Ali Osman Horzum'un matbata alma törenine örgütün yönetim kurulu üyeleri ile ilçe başkanları da katıldı.

Horzum il eski başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun milletvekili adaylığı nedeniyle istifa etmesinden sonra bu göreve atanmış ve partiyi genel kurula götürmüştü. Horzum’un ilk yönetim kurulu toplantısını bu hafta gerçekleştirerek görev dağılımını yapacağı öğrenildi.

Horzum, partisinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Partimizin 100. yılında derman belediyeciliği tüm şehrimize getireceğimize olan inancımız ve kararlığımız ile mazbatamızı aldık. Birlik ve beraberlik içinde yolumuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

KONGREDE ÇOK SERT KONUŞMUŞTU

Horzum genel kurulda yaptığı konuşmada sert ifadeler kullanmıştı. Belediye başkanlarına yönelik; “Kimse örgütün üstünde değildir” ifadesini kullanan Horzum, ilçe teşkilatlarının aday listelerin belirlenmesinde söz sahibi olacağını kaydetmişti.

Genel merkezde yapılan liste değişikliklerine de değinen Horzum; “19 tane ilçe örgütünü, il başkanını, gençlik kollarını, kadın kollarını yok sayıp milletvekili listesi hazırlamak boş yapmaktır. Boş yapmak ilçe örgütlerimizle beraber hazırladığımız listeyi orada değiştirip ‘bu listeyi vereceksin’ demektir. Bu dönem o değiştiren eli kırmak 19 ilçe başkanıyla birlikte bu ilin görevidir” ifadelerini kullanmıştı.

Editör: Tahir Aygün