Denizli Haber - Partilerde aday adaylığı açıklamaları hız kesmeden devam ederken uzun süredir DESİAD Başkanlığı görevini başarıyla yürüten İbrahim Şenel, İYİ Parti saflarına katılmasının ardından bu kez de partiden aday adaylığını düzenlenen basın açıklaması ile açıkladı. Partinin il başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında kameraların karşısına geçen Şenel, İYİ Parti’nin kurulduğu günden bu yana seçmeni olduğunu ve partinin o yıllardan bu yana kendisi için herhangi bir parti olmadığını ifade ederek, “Siyasette aktif rol alan bir aileden geliyorum. İYİ Partili dostlarım, büyüklerim de İYİ Parti çatısı altında siyaset yapmamdan dolayı mutlu olacaklarını ifade ettikten sonra bende bu adımı attım. Elimi taşın altına koydum demiyorum. Elimi, kolumu, başımı tüm vücudumu taşın altına koydum diyorum” dedi. 

“HAYATIMDA HİÇBİR ŞEYİ HESAPSIZ YAPMADIM”

 İYİ Parti aidiyetinin milletvekili aday adaylığı ile sınırlı kalmayacağını belirten İbrahim Şenel, “Sıralama her ne olursa olsun, benim açımdan bir şey değişmeyecek. Ben bu rozeti 15 Mayıs’ta çıkarmak için takmadım. Herkesin bunu böyle bilmesini istiyorum. Çünkü ben hayatımda hiçbir şeyi ‘mış’mış gibi yapmadım. Hayatımda hiçbir şeyi de hesapsız yapmadım. Dolayısıyla ben bu yola girdiysem, bu yolun gerekliliklerini bilerek ve bunları sonuna kadar yaparak sizlerin de desteğiyle mesafe kat edeceğimi şimdiden söyleyeyim” ifadelerini kullandı. 

“EDİNDİĞİM DENEYİMLERİN DENİZLİ’YE VE ÜLKEYE KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUM”

Denizli için çok şey yapılabileceğini bildiğini dile getiren Şenel, “Ancak ülke için de çok şey yapılabileceğini biliyorum. Bugünden itibaren İbrahim Şenel olarak seçilsek de seçilmesek de İYİ Parti’nin bir ferdi olarak bundan sonrası için yol haritamı belirlemiş durumdayım. Elbette ki edindiğim sivil toplum deneyimlerinin öncelikle Denizli’ye sonrasında tüm Türkiye’ye katkı sağlayacağına inanıyorum. Ben bu inancımı taahhüt altına almak için sizlerle bir araya gelmek istedim. Hem de bu yola neden ve niçin çıktığımın herkes tarafından bilinmesini istedim. Bana göre kutsal bir görev. Dediğim gibi ben siyasetçi bir aileden geliyorum. Siyasetin kıymetini biliyorum” şeklinde konuştu. 

“BİNALARDAN ÖNCE KÜLTÜR İNŞASINA İHTİYAÇ VAR”

Son yıllarda siyasete dair söylenen siyasetçiye dair söylenen olumsuz söylemlerin hiçbirisini kabul etmediğini belirten Şenel, “Bu ülkede bir şeyleri çözeceksek, çözüm merciimiz yine siyaset olacak. Temiz siyaset, temiz toplum. Daha siyaset ve milletvekilliği adaylığı aklımda yokken yaklaşık 10 gün kadar önce başkanlığını yürüttüğüm derneğin etkinliğinde şunu söylemiştim. Bizim yeni binalar, yeni kentler inşa etmeden önce yeni bir kültür inşasına ihtiyacımız var. Ben siyasetin içerisinde buna katkı koyabilirsem hayat hedefimi de gerçekleştirmiş olacağıma inanıyorum. Bu yolculukta bana destek olan sevgili eşim, annem, akrabalarım, dostlarım, arkadaşlarım ve desteğini her zaman hissettiğim yol arkadaşlarım beni daima ayakta tutacak. Bu yolculuğun Denizli’mize, ülkemize, herkese hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Editör: Tahir Aygün