TAHİR AYGÜN - Denizli’de 31 Mart Seçimlerinde Denizli’de büyük hayal kırıklığı yaşayan Büyük Birlik Partisi’nde değişim sesleri yükselmeye başladı. Büyük Birlik Partisi eski Denizli İl Başkanlarından İlhami Çiçek, il başkanlığına aday olduğunu söyledi. Çiçek, 31 Mart’ta Merkezefendi İlçesinden aday adaylığı başvurusunda bulunmuş ancak partisi tarafından aday gösterilmemişti.

“BU EZBERİ BOZACAĞIZ”

Büyük Birlik Partisi’nin Denizli özelinde başarısız olduğunu ifade eden İlhami Çiçek, “Partimiz 31 Mart Yerel Seçimlerinde Denizli’de istediği sonuçları alamadı. Bizlerde bu partinin bir neferi olarak üstümüze düşen ne varsa yapmakta geri kalmayacağız. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan il kongresinde ne olursa olsun, aday olacağım. İl ve ilçe teşkilatlarımızın da desteğiyle Denizli’de 2028 Cumhurbaşkanlığı ve 2029 Yerel Seçimlerinde tarih yazacağız. Merhum genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun da dediği gibi, ‘Önümüzde iki seçenek var: Ya ibret almayanlar gibi tarihin tekerrürüne seyirci kalacağız ya da bu ezberi bozacağız. Bizler ikinci yolu seçiyoruz’ diyerek yola çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki görevinden istifa etti Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki görevinden istifa etti

BAŞKAN KARETEKE İSTİFA ETMİŞTİ

Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Denizli’nin Bozkurt İlçesinden belediye meclis üyeliği için aday olmuş ve istifa etmişti. Büyük Birlik Partisi Denizli İl Kongresi ile ilgili seçim takviminin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Editör: Tahir Aygün