Denizli Haber - 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel Seçimlere sayılı günler kala aday adayları belli olmaya başladı. Denizli’nin en büyük ilçelerinden olan Acıpayam’da da adaylar ortaya çıkmaya başladı. 14 Ağustos’ta AK Parti Acıpayam İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden ve uzun yıllardır AK Parti’de siyaset yapan iş insanı Fikret Gümüş, AK Parti İlçe Teşkilatında gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla Acıpayam Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Basın toplantısına hem partililer hem de vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

WhatsApp Image 2023-11-21 at 13.29.25

BAŞARILAR DİLEDİ

Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İsmail Akyol’da, aday adaylığını açıklayan Gümüş’ü çıkmış olduğu yolda tebrik etti ve başarılar diledi.

WhatsApp Image 2023-11-21 at 13.29.26

“BİZ GÖREV ADAMIYIZ”               

“Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun” diyen Fikret Gümüş, “Biz görev adamıyız. Yeni görevimiz bu dava da hangi vazifeyse üzerimize düşeni yapmanın gayretinde oluruz. Bu bağlamda parti büyüklerimizin takdirleriyle Acıpayam ilçemize belediye başkan aday adayı olmak için 14 Ağustos 2023 tarihinde ilçe başkanlığı görevimizden istifamızı sunduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her koşulda yanında olan bir kardeşiniz olarak Türkiye Yüzyılı yolculuğunda da refik olabilmek ve ona yoldaşlık edebilmek en büyük temennimizdir. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına hep birlikte hizmetlerimizle, eser, proje ve yatırımlarımızla Acıpayam ilçemizin damgasını vuracağız” dedi.

“İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜYORUZ”

Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

“Birçok projemiz var” diyen Gümüş, “ Gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza, yaşlımıza, kimsesi olmayanlara, tarımla uğraşana, hayvancılık işiyle meşgul olana, ticaret erbabına, esnafımıza, memurumuza, işçimize, tüm mahallerimize ve hemşehrilerimize yönelik projeler hazırladık. Unutulmamalıdır ki, bugüne kadar yaptığımız çalışmalar geleceğe olan güvenin aynası olacaktır. Dün nasıl birçok eser ve projeyi hayata geçirdiysek yarın bize yetki verildiğinde ve milletimizin teveccühü olup göreve geldiğimizde daha nicelerini gerçekleştireceğiz. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yolumuz belli, adımlarımız kararlı, sevdamız Acıpayam için hazırız. Memleket içi gönül işi diyerek inandığımız yolda yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

SİYASETE AK PARTİ İLE GİRDİ

Aktif siyasete AK Parti ile giren Gümüş,  2004 yılında AK Parti’den meclis üyesi adayı olmuş, 2004-2007 yılları arasında Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmişti. Gümüş, 2009 yılında yine AK Parti’den Acıpayam İl Genel Meclis Üyesi seçilmiş, 2020 Yılı Mart ayında AK Parti Acıpayam ilçe başkanlığı görevine getirilmiş ve 14 Ağustos 2023’te te istifa etmişti.

Editör: Tahir Aygün