Denizli Haber - TOKİ (Toplu Konut İdaresi) Başkanı Ömer Bulut, katıldığı canlı yayında Türkiye'nin en büyük konut projesi olarak tanıtılan, "İl Evim İlk İş Yerim" konut projesiyle ilgili merak edilen birçok soruyu cevapladı. 

Sabah'ın haberine göre; TOKİ Başkanı Bulut, projeyi başvuru sayısının, 7.5 milyona ulaştığını ve başvuru bedellerinin kuralar çekildikten sonra iade edileceğini bildirdi. 

Konut projesine başvuran vatandaşların en çok merak ettiği sorulardan biri de, kura çekiminin ne zaman yapılacağı. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, canlı yayında herkesin merak ettiği "kuraların çekileceği tarihi" de açıkladı. İşte, Türkiye'nin en büyük konut projesinde kuraların çekileceği tarih... 

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, dev konut projesinde kura çekimlerinin 31 Ekim itibarıyla başvurular biter bitmez ilk hafta gerçekleşeceğini duyurdu. Bulut, kura çekimi sonrası başvuru bedellerinin de iade edileceğini söyledi.

Daha önceden ev sahibi olanlar, konut ve arsa başvurusu yapamayacağı konut projesinde, 31 Ekim'den sonraki ilk haftada kura çekimleri başlayacak.

Editör: Tahir Aygün