Denizli Haber - İYİ Parti İl Başkanı Nihan Cihan Özden, Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci, Pamukkale İlçe Başkanı Kadir Taşkın, Pamukkale belediye başkan aday adayı Türkay Berberoğlu, parti yöneticileri ve partililerin katıldığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden ilk konuşmayı yaptı.

Başkan Özden, konuşmasında şunları ifade etti: "Çok kıymetli dava arkadaşlarım, ilçe başkanları, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ve değerli misafirler, hoş geldiniz. Ülkemizde onurdan yoksun bir siyasi topluluğun etkisi altında kalmış bir kitlenin olduğunu yaşadığımız bu dönemde görüyor ve gözlemliyoruz.

İYİ PARTİ DENİZLİ ADAYLARINI AÇIKLARKEN, BAŞKAN DENİZLİ HALKINA SESLENDİ (3)

Kuzu postuna bürünmek, dolambaçlı ve mesnetsiz iddialar yayarak siyaset yapmak normalleşmiş durumda. Ancak hiç sorun değil. Biz 'İYİ'ler olarak onurumuzdan ve haysiyetli duruşumuzdan zerre ödün vermeden savaşmaya, çalışmaya devam edeceğiz. Mutlak suretle bir kazananın yanı sıra bir de kaybeden olacağı açıktır. Ancak biz, yani en iyi yönetimi hak eden, hepimizin kazanacağı bir yarışa daha giriyoruz. Kaybedilen yerlerde şahsiyetlerin değil, ülkemizin kaybettiği açıktır. Yanlış politika ve yatırımlar ile yönetilen ülkemizin geldiği nokta apaçıktır.

İYİ PARTİ DENİZLİ ADAYLARINI AÇIKLARKEN, BAŞKAN DENİZLİ HALKINA SESLENDİ (1)

Korkusuzca savaşarak sonuca gitmek için en iyi ve kararlı mücadeleyi ülke genelinde vereceğiz. Bu noktada güzel Denizli'mizde yaşayanlara seslenmek istiyorum. Amacımız millete hizmet etmek, amacımız Denizli'ye ve ülkemize hizmet etmek. Bizler, şahsi menfaat hesaplarıyla değil, millet yolunda hizmet etmek için buradayız. Türk Milletini muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için ant içtik.

İYİ PARTİ DENİZLİ ADAYLARINI AÇIKLARKEN, BAŞKAN DENİZLİ HALKINA SESLENDİ (4)

Bize gönül verenlere söz veriyoruz; Atamızın mirasına sahip çıkmaya ant içtik. Genel Başkanımızın da dediği gibi, 'Kapımız herkese açık değil. Atatürk'e düşman olanlara, Cumhuriyet değerlerini hiçe sayanlara, Hatay'ı Arap şehri olarak görenlere, Demokrasimiz ile sorunu olanlara, Türk demekten korkanlara, Andımızı rahatsızlıkla karşılayanlara, Anayasamızın ilk dört maddesi ile sorunu olanlara...' kapımız kapalıdır.

Unvanımız kanımızdır, sermayemiz canımızdır, yükümüz imanımızdır. Vatan emrederse durmayız, cenk ederiz. Şöhret, ad, şan bize yasak, biz gözü bağlı gidenleriz. Rotamız net, pusulamız millettir." Başkan Özden, sözlerini bu şekilde tamamladı.

Toplantıda ayrıca, İYİ Parti Sarayköy İlçe Belediye Başkan aday adayı Ahmet Çelikak da adaylık açıklamasını yaparak şunları dile getirdi: "Bu işe inandığımıza kanaat getirdim ve Belediye Başkanlığına adaylığımı koydum. Belediye başkanlığı çok kutsal bir görevdir. 1999-2004 yılları arasında Sarayköy Belediye Başkanıydım. Ufak bir talihsizlik yüzünden belediye başkanlığımız sona erdi. 20 yıldır Sarayköy'de yapılamayan işleri yaptık. Sinyalizasyondan tutun jeotermal enerjiye kadar Denizli'ye gelip gitmeyen araçları halk otolarıyla çözdük. Sarayköy'de ilk kez yapılanları başardık. İnşallah projelerimizle tekrar aday olduk ve gümbür gümbür geliyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Biz söz verdiysek, yaparız. Sarayköy'de yapılacak çok işler var ve bu işleri yapmak için talip oldum." Ahmet Çelikak, açıklamasını bu şekilde tamamladı.

Toplantının ardından İl Başkanı Nihan Cihan Özden ve Sarayköy İlçesi Belediye Başkan aday adayı Ahmet Çelikak, tebrikleri kabul ederek toplantıyı sona erdirdi.

Editör: Tahir Aygün