Denizli Haber - İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık programına ilk olarak Kızılcabölük Mahallesi’nde pazaryerinde esnafın ve vatandaşın nabzını tutarak başladı. Pazaryeri ziyaretinin ardından Kızılcabölük’te tekstil fabrikasını ziyaret eden Tatık, işçiler ile uzun uzun sohbet etti. Programına Tavas ilçe merkezinde devam eden Tatık, dükkanları tek tek ziyaret ederek esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. İYİ Parti Denizli Milletvekili Kadir Tatık’a ziyaretlerinde İYİ Parti Denizli İl Başkanı Özer Tunçtürk ve yönetimi, İYİ Parti Tavas İlçe Başkanı Bekir Yakıt ve Yönetimi, İYİ Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Sema Meral, Tavas Kadın Kolları Başkanı Seher Karaçolak ile yönetimi eşlik etti. İYİ’ler heyeti ile memleketini ziyaret eden Tatık, vatandaşların ve esnafların yoğun teveccühü ile karşılandı.

WhatsApp Image 2023-04-13 at 22.56.34

Tatık; “Bizler Her Zaman Milletimizin Yanındayız”

İlk olarak Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesi’nde pazar yerini ziyaret eden ve ilçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Tatık, esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaş, İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Tatık’a alım gücünün düştüğünü ve ekonomik olarak yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Vatandaşla iç içe çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Tatık, vatandaşların ve esnafın sorunlarının çözümü noktasında İYİ Parti’ye destek istedi. Tatık, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in sizlere selamını getirdim. Bizler halkın içindeyiz. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olmak için canla başla çalışarak projeler üretiyoruz. Türkiye’yi iyileştireceğimize olan inancımız tam. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu kötü gidişata bir son vereceğiz. Bizler halkımızın bize olan güvenini asla suistimal etmeyeceğiz. Amacımız millet ittifakı olarak yeniden hak ettiğimiz parlamenter sistem ile Türkiye’yi yönetmek ve vatandaşlarımızın sorunlarına mecliste çözüm olmak” ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2023-04-13 at 20.55.06 (1)

Fabrika İşçileri İle Bir Araya Geldi

Ziyaretine Kızılcabölük’te bir tekstil fabrikasında devam eden İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Tatık, işçiler ile bir araya gelerek sorun ve önerileri dinledi. Tatık işçiler ile yaptığı konuşmada, “Önümüzde ülkemizin kaderini belirleyecek çok önemli bir seçim var. 20 yıldır ülkemizin içerisinde bulunduğu bu kötü gidişata bir dur demenin zamanı geldi. Mevcut sisteme 14 Mayıs’ta hep beraber dur diyeceğiz. Ülkemiz için en acil olan şey demokrasi. Demokrasiye çok ihtiyacımız var. İYİ Parti iktidarında Türkiye’de işçilerimiz hak ettiği değeri görecek. Zengin, güçlü ve mutlu bir Türkiye’yi işçilerimiz ile birlikte omuz omuza inşa edeceğiz. İşverenlerimizin ve işçilerimizin yaşadıkları sıkıntıların farkındayız. Amacımız refah içinde bireyler, mutlu aileler ve güçlü Türkiye’yi inşa etmek! Vatandaşımız şu an evine ekmek alamıyor. İYİ Parti iktidarında bu sorunları temelden çözeceğiz. Üretici kent Denizli’nin ekonomisini iyileştirmek için, ülkemizin refah seviyesini yükseltmek için el ele vererek sesimizi duyuraacağız.14 Mayıs sonrasında güneşli ve aydınlık günlere uyanacağız” şeklinde konuştu.

2-32

“Sesimizi Duyurun!”

İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık’ı ilgi ile karşılayan fabrika işçileri de Tatık’a; “Hayat çok pahalı. Alım gücümüz her geçen gün düşüyor. Temel beslenme, sağlık ve eğitim ihtiyaçlarımızı bile karşılayamıyoruz. Sesimizi duyurun” şeklinde talepte bulundular. 

 WhatsApp Image 2023-04-13 at 20.55.06 (3)

Tatık; “İYİ Parti İktidarında Vatandaşımız Hayat Pahalılığı İle Mücadele Etmeyecek”

Vatandaşın yoğun teveccühüyle karşılanan Tatık, Tavas ilçe merkezinde bulunan dükkanları tek tek ziyaret ederek Millet İttifakı’nın ve İYİ Parti’nin esnaflar için hazırladığı çözüm projeleri hakkında bilgi verdi. Tatık konuşmasında, “Hayat pahalılığı ile mücadele eden vatandaşlarımızın için kalıcı projeler ürettik. Ülkemizin refah seviyesini yükseltecek projelerimizi inşallah 14 Mayıs’tan sonra devreye sokacağız. Kuru soğanın kilosu 25 lira! Vatandaşlarımızın pazar çantalarının içi boş. Bu ekonominin artık değişmesi gerekiyor.  Bizler alım gücünü arttıracak ve hayat pahalılığının önüne geçecek projelerimizi iktidara geldiğimiz gün devreye sokacağız. Vatandaşımızın rahat bir hayat sürdürmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

İlçe ziyaretini tamamlayan İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, Merkezefendi Belediyesi’nin Karaman Mahallesi’nde düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinde vatandaş ile bir araya gelen Tatık, “Bu güzel akşama ev sahipliği yapan Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Şeniz Doğan’a teşekkürlerimi iletiyorum. Vatandaşlarımız ile birlikte Halil İbrahim Sofrasında orucumuzu birlikte açtık. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Tüm hemşehrilerimize hayırlı Ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Tahir Aygün