Denizli Haber - Kahramanmaraş’da İYİ Parti’nin kurduğu afet koordinasyon merkezinde, aşevinde  ve kurulumu yapılan çadır kentte incelemede bulunduktan sonra,  Ankara Büyükşehir  Belediyesi’nin afet koordinasyon merkezi ve çadır kentini de ziyaret ettiler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, Kahramanmaraş İl ve İlçe Başkanlarımızla görüşen  Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Kahramanmaraş afet koordinasyon merkezinde yapılanlar ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili toplantı yaparak bilgi alışverişinde bulundular.

WhatsApp Image 2023-02-27 at 16.55.56

Ankara Büyükşehir Belediyesi grup başkanvekili Adnan Beker,  PORTAŞ ve BELKO genel müdürü Mesut Özarslan ile koordinasyon merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve İYİ Parti Denizli İl Başkanı Özer Tunçtürk burada  incelemelerde bulunarak, Ankara büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la bir araya geldiler. Depremin hasarları, depremzedelerin acil ihtiyaçları, Ankara Büyükşehir Belediyesinin seyyar duş ve hamam çalışması hakkında görüş alarak, genel ihtiyaçları tespit ettiler. Bölgede kalan depremzedelerimize gerekli olan yardımların sağlıklı ve hızlı bir şekilde ulaştırılması için koordine çalışmalarına katkıda bulundular.

WhatsApp Image 2023-02-27 at 16.55.58

Editör: Tahir Aygün