Denizli Haber - Seçim sürecinin içinde kendi memeleketinde seçim çalışması için bulunan Yasin Öztürk, gençlerle ve vatandaşlarla sohbet ettiği anda genel başkanla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Seçimde oy verip vermeme, nereye verileceği konusunda kararsız olan gençlerle görüşen Öztürk'ü o anda Genel başkanı Meral Akşener aradı. Bir konu ile ilgili görüştükten sonra çalışmaların nasıl gittiğini Öztürk'e sordu.

Öztürk "Seçim için sahadayız, kararsız olan gençlerimizle konuşuyorum." dedi.

Bunun üzerine Genel Başkan Meral Akşener, normal görüşmeyi sonlandırıp, gençlerle görüntülü görüşmek için tekrar aradı ve gençlerle görüştü.

Geleceğin Başbakan adayı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i aniden karşılarında gören gençler ve vatandaşlar heyecan ve şaşkınlılla Akşener'in sorularına cevap vererek sohbet ettiler.

Daha sonra bu canlı ve görüntülü konuşmadan memnun olan gençler, oylarını İYİ Partiye vereceklerini söyleyerek halkıyla iç içe olan bir genel başkanı destekleyeceklerini, bu bağlantıyı kuran Vekil adayı Yasin Öztürk'e de bu jestineden dolayı oyumuz sizin diyerek teşekkür ettiler.

Öztürk çalışmalarına Çivrilde devam ederken, gerçekleşen bu olay her yerde konuşularak gündem oldu.

Editör: Tahir Aygün