Denizli Haber - Ramazanın son cumasını +1 meleklerine ayırarak onlarla birlikte, Merkezefendi Bereketler toplantı ve sergi salonunda iftar yapan İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı bu etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Downsendromlu çocuklar ve aileleri ile birlikte  iftar yapan Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci ve yönetiminin iftarına Denizli İYİ Parti İl Yönetimi, Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu ve yönetimi, Denizli İYİ Parti milletvekili adayları ve Merkezefendi Meclis Üyeleri katıldı.

WhatsApp Image 2023-04-15 at 01.01.02

Düzenlenen iftarda, İlçe Başkanı Süleyman Semerci "Bizler için Down sendromlu, +1 meleklerimizle, aileleriyle birlikte iftar yapmak çok mutluluk verici.

İYİ Parti Merkezefendi teşkilatı olarak, bu etkinliği tasarlayıp hayata geçirmek istediğimizde yardımlarını esirgemeyerek, bizleri melek yüzlü çocuklarımızla bir araya getirmek için gayret sarfeden, Denizli mekeklerinin gönüllü annesi Yeter Çam'a çok teşekkür ederiz.

WhatsApp Image 2023-04-15 at 01.01.01

Ramazanın huşu verici havasını onlarla teneffüs edip, o huzurlu mutluluğu, Ramazanın son cumasında sevabı ve bereketi hep birlikte paylaşmak ve bu anı yaşamak bizim hedefimizdi. Etkinliğimize katılarak, sevgi, mutluluk, güler yüzlülük, saf ve tertemiz duygularda hep +1 olan yavrularımızla birlikte olan misafirlerimize de teşekkür ederiz."

Başkan Semerci, "Vurgulamak istediğimiz Down sendromlu çocuklarımızı ve bu durumu aşarak hayata onları hazırlayan cefakar aileleriyle de sadece belli günlerde değil bizler için önemli ve kutsal olan her günde onlarla yan yana ve hep birlikte olmaktır.

Bizlerle birlikte oldukları için, davetimizi kabul edip geldikleri ve iftarımızı renklendirdikleri için yavrularımıza, ailelerine kendim ve yönetimim adına yürekten teşekkür ederiz." diyerek sözlerini tamamladı.

WhatsApp Image 2023-04-15 at 01.01.04

İftar proğramında duygularını dile getiren +1 meleklerinin gönüllü annesi Yeter Çam, "Düzenlenen bu iftar programı için, çok duygulandığımı, meleklerim için çok mutlu olduğumu belirterek Süleyman Semerci'ye, programı koordine eden tüm yönetime canı gönülden teşekkür ederim." dedi.

Programa katılan İYİ Parti adayları İbrahim Şenel ve Kadir Tatık, katıldıkları en anlamlı ve en güzel iftar olduğunu belirtirlerken, bizleri meleklerimizle buluşturduğu için Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman semerciye çok teşekkür ederiz dediler.

İftar yemeğinden sonra meleklerin eğlenceleri tüm katılımcıları mutlu ederken, sahip oldukları o güzel enerji hayran bıraktı.

İftar programı, hatıra fotoğrafının çekiminin ardından sona erdi.

Editör: Tahir Aygün