Denizli haber - İlçe Başkanı Semerci, son günlerde yaşanan hain terör saldırısında şehit düşen kahramanları bir kez daha rahmetle anarak başladığı mesajında, Türkiye'nin bütünlüğüne yönelik tehditlerle mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı. Terör örgütlerine ve hukuk dışı yapılanmalara karşı duruşlarını açıkça belirterek, devletin bu tür oluşumlarla mücadelesinde her zaman destekçi olduklarını dile getirdi.

Ayrıca, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Güçleri'nin zor şartlar altında verdiği fedakar mücadeleye değinerek, onların yanında olduklarını ve onlara güç ve başarılar dilediğini ifade etti.

Semerci, geçen yılın milleti kutuplaştıran nefret dilinden uzaklaşma vakti olduğunu belirterek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Milletin acıları ve mutlulukları paylaşarak bir arada olmasının, her türlü zorluğun üstesinden gelebilmek için gerekliliğini vurguladı.

Hangi Bakanlar gitti hangileri geldi Hangi Bakanlar gitti hangileri geldi

Başkan Semerci, 2024 yılının Türk milletine sağlık, mutluluk, huzur ve birlik getirmesi temennisinde bulunarak tüm vatandaşları İYİ düşünceler etrafında birleşmeye davet etti ve İYİ yıllar diledi.

Editör: Tahir Aygün