Denizli haber - Denizli’nin Merkezefendi  İlçesi, İYİ Parti ilçe teşkilatı, 8 Mar Dünya Kadınlar Günü kapsamında, günü ilçelerinde bulunan mahallelerindeki üretici kadınlarıyla birlikte kutladı.

İlçe Başkanı Süleyman Semerci ve Teşkilatı, özellikle kırsal kesimde bulunan üretimleri ile illerine katkıda bulunan, ailesinin geçiminin büyük bir bölümünü üstlenen, toprağın bereketini ailesine ve iline ulaştıran üreten kadınları ile birlikte kutlayarak, o elleri öpülesi kadınlarının yanında oldular.

WhatsApp Image 2023-03-09 at 14.57.03 (1)

Bundan kısa bir süre önce de ‘’Çocuklar gülerse, anneler babalar da güler’’ düşüncesi kapsamında depremde hayatını kaybeden  vatandaşlarımız için ve Denizli’ye gelen depremzedelerin o psikolojiden birazda olsa uzaklaşmaları adına pilav ve lokma hayrı etkinliği düzenleyen İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı ve Başkanı,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile şimdide kırsalda ailesine, yaşadığı alana katkıda bulunan kadınları ile birlikte oldular.

WhatsApp Image 2023-03-09 at 14.57.03

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci, günü kutlarken ‘’8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçe teşkilatı olarak  Yeşilyayla, Üzerlik ve Aşağışamlı mahallelerinde ki elleri öpülesi kadınlarımızı ziyaret ederek Kadınlar Günü'nü hep beraber kutladık.

WhatsApp Image 2023-03-09 at 14.57.04

Atatürk'ün de dediği gibi; Dünya üzerinde gördüğümüz  her şey kadının eseridir.

Cumhuriyetimizin yeni asrında da kadınlarla birlikte tarih yazacağız.

Tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi...

#AzKaldı ‘’ dedi.

Günün kutlaması sırasında İlçe Teşkilatının hazırladığı çeşitli hediyelerle kadınlarının gününü kutlayan Başkan Semerci ve yönetimi ‘’Bizler sadece bir gün değil, her gün, her zaman kadınlarımızın yanında yer alacağız’’ diye düşüncelerini belirtirken, bu tür etkinliklerinin devam edeceğini de bildirdiler.

Editör: Tahir Aygün