Denizli Haber - İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Türkay Berberoğlu, ilçe halkıyla buluşmalarına bazen en ücra noktadaki yerleşim biriminde, bazen kentin merkezindeki mahallelerde sürdürüyor. Berberoğlu, vatandaşı dinliyor, isteklerini alıyor, soruyor, bazen de küçük çaplı anket yapıyor.

TÜRKAY BERBEROĞLU, ÇAMLIK BÖLGESİNİN SESİ OLDU (2)

Çalışma için bu kez kentin cazibe merkezlerinden Çamlık bölgesini seçen Berberoğlu, iş yeri ziyaretleri gerçekleştirdi, esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti. Merak edilenlere ilişkin soruları cevaplandıran Berberoğlu’na istekler de iletildi.

CHP’li Arpacı: 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun CHP’li Arpacı: 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

TÜRKAY BERBEROĞLU, ÇAMLIK BÖLGESİNİN SESİ OLDU (3)

ÇÖP TOPLAMA SAATLERİNDEN ŞİKAYET

Bunlardan birisi çöp toplamayla ilgiliydi. Akşam saatlerinde bölgede yoğunluğun arttığına dikkati çeken esnaf, çöp toplama işi için araç trafiğinin ve insan yoğunluğunun olmadığı saatlerin seçilmesini istedi.

TÜRKAY BERBEROĞLU, ÇAMLIK BÖLGESİNİN SESİ OLDU (4)

MİNİ ANKET DE YAPTI

Berberoğlu, Çamlık bölgesi ziyaretinde mini bir anket de gerçekleştirdi. “Çamlık caddesi’nin bir kısmı trafiğe kapatılsa ne olur?” sorusuna çoğunluk “harika olur” karşılığını verdi.

Berberoğlu da bu isteğe ilişkin uygulamanın denenip görülmesi gerektiğini söyledi.

TÜRKAY BERBEROĞLU, ÇAMLIK BÖLGESİNİN SESİ OLDU (5)

Editör: Tahir Aygün