Denizli Haber - İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı deprem bölgesinde hayatlarını kaybeden Deprem Şehitlerimiz için Yenişehir Mahallesi Merkez Parkı'nda Yasin-i Şerif okutarak, pilav ve lokma hayrı yaptı.

Gerçekleştirilen aktivitede, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci amaçlarını şöyle dile getirdi.

"06 Şubat 2023 tarihinde sabah saatlerinde meydana gelen depremde hayatta kalan ve o bölgeden gelen, evlere ve KYK yurtlarına yerleştirilen depremzedelerimizin içinde bulundukları acı durumdan bir nebze olsa da uzaklaştırmak için ama en önemlisi o psikoloji ile savaşan çocuklarımız için bir etkinlik düzenledik.

WhatsApp Image 2023-02-26 at 18.40.44

Depremin olduğu günden bu güne kadar, afet bölgesine yağmur gibi yardım yağdıran, alanı ile ilgili yardıma koşan, o bölgede açıkta kalan vatandaşlarımıza yüreğini ve evini açan yüce gönüllü Türk Milleti'ne sonsuz minnet ve şükranlarımızı sunarken, Denizlili hemşehrilerime de bu büyük yardımın büyük bir parçası olduğu için gurur ve saygıyla selamlarım.

Bu etkinlikte amacımız, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ruhuna bir Yasin-i Şerif okutup dua etmek, depremden kurtulup çok zor şartlarla mücadele edip daha sonra ilimize gelen depremzedelerimize de o büyük acının girdabından kurtarıp bir başka havayı yaşatarak hayata tutunma noktasında yardımcı olmaktır.

Teşkilatımız olarak çok daha önem verdiğimiz bir başka konu ise çocuklarımızın büyük acıyı o körpe hafızalarında hasara yer vermeden, o izleri silebilmek adına, yüzlerine bir tutam tebessüm, yüreklerine ise siz yanlız değilsiniz sevgisini yerleştirmektir.

Bu etkinliğimizde mutlu olabilmeleri için  palyaço, ve çeşitli oyuncaklarla çocuklarımıza yönelik çalışmamızla, tebessüm ettirdiğimiz o minik yüzleri ve sevgi bekleyen o sıcak yürekleri ısıtıp, güldürdüysek ne mutlu bizlere. Düşüncemiz; yüzü gülen her evladın anneyi babayı da mutlu edeceğidir.

BU MUTLULUKLA DA O ACIDAN BİR NEBZE UZAKLAŞACAKLARDIR

Teşkilatımızın gerçekleştirdiği Yasin-i Şerif okuması, pilav ve lokma hayrını Rabbimin kabul etmesini dilerken, el birliği ile bundan sonrada depremzedelerimizin hep yanında olacağız.

Depremzedelerimiz için çabalayan ve yardımlarını esirgemeyen Denizlili hemşehrilerime de sonsuz teşekkürlerimi sunarım" diye sözlerini tamamladı.

Editör: Tahir Aygün