Denizli Haber - Denizli İYİ Parti İl Başkanlığı aday adaylarının tanıtım programına katılmak için Denizli hemsehrilerini davet ediyor.

İl Başkanlığı, ‘’Millet Bizi Çağırıyor’’ sloganıyla, başvuru yapan aday adaylarını seçmenlerine tanıtmak için Denizlili seçmenleri ve tüm basını tanıtım programına davet ediyor.

WhatsApp Image 2023-03-31 at 14.37.51 (1)

28. Dönem millet vekilliği aday adayları tanıtım toplantısı 02 Nisan 2023  Pazar günü saat 14.00 – 17.00  arası Merkezefendi Kültür Merkezi Servergazi salonunda yapılacaktır.

Yapılacak olan tanıtım toplantısına İl Başkanı Özer Tunçtürk tüm Denizlili vatandaşlarını davet ederken '' Bu ucube sistemi değiştirmek için yola çıktığımız ilk günden bu güne kadar halkımızla iç içe yürüdük. Tüm yıldırmalara, saldırılara karşı yolumuzdan ve hedefimizden bir milim bile şaşmadan, halkımızın kıymetli desteği ile seçim sathına girdik. Şimdi bu seçimlerde, seçmenimize çok önemli bir vazife düşmektedir. Karar onlarındır.

Bu kapsamda sistemi değiştirecek olan seçim sürecinde ve sonrasında meclise göndereceğimiz aday adaylarımızı halkımızla ve seçmenimizle buluşturmak için tüm Denizlililerimizi ve desteklerini bizlerden hiç esirgemeyen Denizli’mizin kıymetli basın mensuplarını Pazar günü toplantımıza bekliyoruz.

Destekleriniz bizim umudumuz, seçiminizse yarınlarımızdır.'' Diyerek davet çağrısını tamamladı.

Editör: Tahir Aygün