Denizli Haber - Özer Tunçtürk'ün istifasıyla boşalan İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı pozisyonuna ilişkin yapılan toplantıda, parti üyeleri önemli bir karar verdi. 40 kişilik yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Nihan Cihan Özden, Savaş Sütçü ve Can Çapar aday olarak gösterildi. Üç adayın da parti içerisinde saygın bir yerleri bulunurken, üyeler, yeni başkanlarını belirlemek için oy kullandı.

Gizli oylama sonucunda Nihan Cihan Özden, yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğunun oyunu alarak iyi Parti Denizli İl Başkanı seçildi. Parti üyeleri tarafından güven duyulan Nihan Cihan Özden, yeni görevine hemen başladı. Nihan Cihan Özden, Denizli’de İYİ Parti'nin faaliyetlerine liderlik edeceği için heyecanlı olduğunu belirtti.

Nihan Cihan Özden'in seçilmesi, parti içerisinde olumlu bir atmosfer yaratırken, üyeler arasında da büyük bir memnuniyet oluştu. Nihan Cihan Özden, partiye katkı sağlamak ve Denizli'de siyasi çalışmaları yürütmek için tüm üyelerle el ele çalışacağını ifade etti.

Editör: Tahir Aygün