Denizli Haber - Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Hüseyin Kurtoğlu, Denizli Valiliğine ziyaret gerçekleştirdi. Vali Ali Fuat Atik tarafından karşılanan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Denizli İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Veysel Yanık'ın da bulunduğu ziyaret programında komutanlar, makamında Vali Atik ile görüştü.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve diğer komutanlar, Vali Atik ile birlikte Bayramyeri'nde esnafı ziyaret etti. Esnafa bereketli bol kazançlar dileyen komutanlar, vatandaşlarla sohbet etti.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Hüseyin Kurtoğlu ve Denizli İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Veysel Yanık'ı Valilik Makamı'nda ağırladık. Asil milletimizin huzuru ve güvenliği için ülkemizin her köşesinde gece-gündüz özveriyle çalışan Jandarma Teşkilatımıza ve tüm güvenlik güçlerimize  minnettarız. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin." ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün