SÖZ VERİP TUTMAYANLARI SANDIKTA UNUTMA CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AKP’nin vaatlerini gerçekleştirmediğini, vatandaşların oyunu kazanmak için seçim öncesinde yine bol keseden “vaat” dağıttığını söyledi; iktidarda oldukları dönemde millet için değil rantçılar için çalışan AKP’nin bu ülkeyi yönetemediği ortadadır. Bizim buralarda bir laf vardır sıkça kullanırım, hemşehrilerim sandığa gittiğinde bu sözü hatırlasın isterim: Vaat etmekle vaat tükenmez, yerine getirmekten Hak saklasın.

DENİZLİLİLERDEN SANA SÖZ: AKP VAATLERİNE KANMAYACAĞIM! CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, ilçe ilçe mahalle mahalle dolaşarak millete gerçekleri anlatıyor. Son olarak Çardak’ta Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve CHP örgütüyle birlikte saha çalışması yürüten Gülizar Biçer Karaca; AKP yalanlarından, gerçekleşmeyen iktidar vaatlerinden bıktıklarını söyleyen halktan Millet İttifakına büyük destek ve ilgi olduğunu dile getirdi.  Pazaryerinden kahvehanelere, tarlalardan hanelere kadın erkek yaşlı genç tüm hemşehrilerini kucaklayan Gülizar Biçer Karaca; CHP politikalarıyla milletin huzur ve refaha kavuşacağını söyledi. AKP vaatlerinin tutulmamasından yakınan Çardaklılar CHP’li vekile dert yandı, 14 Mayıs seçiminde AKP yalanlarına kanmayacaklarını ifade etti.

100’LERCE AKP VAADİ BOŞA DÜŞTÜ CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca; dogrulukpayi.com tarafından yapılan "hükümetre" çalışmasına atıfta bulundu; AKP’nin 2018 seçim beyannamesi incelemesi sonuçlarının “Millet neden AKP’ye oy vermemeli ve vaatlerine kanmamalı”yı açıkça ortaya koyduğunu söyledi. Biçer Karaca; 2018-2023 arasında görevde olan iktidarın verdiği 164 vaatten 100'ü gerçekleşmedi ise ülkeyi batıran AKP değilmiş gibi hala nasıl milletten destek isteyebiliyor?” dedi.

DÜNYANIN İLK 10 EKONOMİSİNE GİRECEKTİK? NE OLDU! Uygulayacağımız kararlı politikalar ile enflasyonu yeniden tek haneye indireceğiz.” Dediler gerçekleşmedi! Dünyanın İlk 10 Ekonomisi Arasına Gireceğiz” dediler. Gerçekleşmedi! Kişi Başına Düşen Milli Gelir 25 Bin Dolar Olacak” dediler gerçekleşmedi! 2023 yılı itibarıyla, istihdam oranını yüzde 53’e yükselteceğiz. dediler gerçekleşmedi. Kadınların işgücüne katılma oranını yüzde 41 düzeyine çıkaracağız.” Dediler! Gerçekleşmedi. Yılda en az 1 milyon istihdamla toplamda 5 milyonun üzerinde ek ilave istihdam oluşturacağız. Dediler. Gerçekleşmedi. Aile hekimi başına düşen kişi sayısını 2023 yılında yarı yarıya (2 bine) düşüreceğiz. Anne ölüm oranlarını yüz binde 14,7’den 9’a düşüreceğiz.” dediler. Gerçekleşmedi!

HAYALLER VE AKP GERÇEKLERİ Gerçekleştirmediler, sözlerini tutmadılar, AKP milleti açlıkla, yoksullukla, işsizlikle başbaşa bıraktı.” diyen Gülizar Biçer Karaca; seçmenlere “Hayaller Paris peki ya gerçekler?” sorusunu hatırlatarak 14 Mayıs’ta sandıkta 1 Oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy CHP’ye çağrısı yaptı.

Editör: Tahir Aygün