Denizli Haber - TÜM SEÇMENLERE ÇAĞRI: CHP Parti Okulumuz, seçmenlere özel olarak hazırladığı Sandık Güvenliği Eğitimi videosu hazırladı ve yayınladı.” Diyen Gülizar Biçer Karaca; tüm seçmenlere bu videoyu izlemelerini önerdi: Seçim süreciyle ilgili her bir yurttaşımızın bilmesi gerekenleri, sandık güvenliği eğitiminin yeraldığı https://www.youtube.com/watch?v=VFV4wHseiKU&t=3s&ab_channel=CHPOkulTV bağlantısından izleyebilirsiniz.14 Mayıs gününü sabırsızlıkla bekleyen seçmenler form üzerinden kendilerini de test edebilirler:  https://forms.gle/xFcLeQ9dvGJgMEPU8

İLK TURDA BİTİRELİM Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Twitter hesabından; “İlk turda bitirelim” notuyla yayınladığı videoya değinen Gülizar Biçer Karaca Kılıçdaroğlu’nun “Her gün görüyoruz ki karşımızdaki radikaller koalisyonu gözünü karartmıştır. Korkunç şeyler yapmaya hazırlar. Biz mutlaka kazanacağız da sonrasındaki şifa sürecimiz uzamasın, yıllar almasın diyorsanız ilk turda bu işi geçmek zorundayız… Amaç, Türkiye’yi önce muhalefet yapılabilir hale getirmek. Sonrası herkes için kolay. Haydi, ilk turda bitirelim bu işi. Sonra, Bay Kemal’e ne istersen de. Hatta aç ağzını, yum gözünü. Başım üstüne” sözlerini hemşehrileriyle paylaştı. Birleşe birleşe kazanacağız. Tüm seçmenleri sandığa gidip oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.

DUYANLAR DUYMAYANLARA, BİLENLER BİLMEYENLERE ANLATSIN “TRT’nin CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu son 7 yılda sadece bir kez davet ettiğini hatırlatan Gülizar Biçer Karaca; seçim öncesi siyasi partilere TRT’de ayrılan sürenin Kemal Kılıçdaroğlu tarafından milletin televizyonunda, sesi kısılan, hikâyeleri anlatılmayan milyonları bilin diye, gerçekleri duyun diye kullanıldığını dile getirdi:

ADALET ARAYAN HERKES İÇİN BİR OY KILIÇDAROĞLU’NA BİR OY CHP’YE “Çünkü bu seçim, onların seçimi. Bu seçimde onlar aday. Ekmeği, suyu, geleceği çalınmış 85 milyon aday. Kaybolan neşesine yeniden kavuşmak isteyen herkes aday. Her birimiz refah, huzur ve adalet hasretiyle, hakça ve insanca yeni bir düzen kurmak için adayız. 14 Mayıs’ta sadece bana oy vermeyeceksiniz, adalet arayan herkese oy vereceksiniz. Bu ülkenin onuru ile çalışan ama geçinemeyen insanlarına oy vereceksiniz. Kendiniz, sevdikleriniz ve geleceğimiz için oy vereceksiniz. Bu çürük düzeni sizler değiştireceksiniz. Hak ettiğimiz düzeni hep beraber kuracağız. Unutmayın sevgili halkım, birleşe birleşe kazanacağız.”

Editör: Tahir Aygün