YALNIZ DEĞİL İKNA ETTİĞİNİZ EN AZ BİR KİŞİYLE SANDIĞA Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm vatandaşlara seslendiği “Gerçekler.” videosunda temel gıda ürünlerinin fiyatlarını 1 sene önceki fiyatlarıyla kıyasladı.

MUTFAKLARDAKİ YANGINI BİZ SÖNDÜRECEĞİZ Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun sözleriyle hemşehrilerine seslenen Gülizar Biçer Karaca; “Sandığa giderken geçen seçimde AK Parti veya MHP’ye oy veren bir kardeşimizi de ikna edeceksiniz. Diyeceksiniz ki; Türkiye'nin hâli meydanda, mutfaklara bakın yangın var, pazara çıkamaz haldeyiz…” dedi.

1 OY CHP’YE 1 OY KILIÇDAROĞLU’NA AKP iktidarının ülkeyi sürüklediği bu ekonomik buhranın, sürdürülemeyecek hale gelen çıkmazın ve bu düzenin değişmesi için tüm seçmenlerin sandığa gitmesini isteyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “1 Oy Kılıçdaroğlu’na 1 Oy CHP’ye” çağrısı yaptı.

1 YILDA NEYDİ NE OLDU?

🔺1 kg pirinç: 18₺ - 39₺

🔺1 kg k. fasulye: 17₺ - 36₺

🔺Toz şeker: 20₺ - 47₺

🔺1 lt süt: 14₺ - 27₺

🔺750 gr yoğurt: 12₺ - 28₺

🔺1 kg çay: 41₺ - 76.50₺

🔺1 kg domates: 12₺ - 27₺

🔺400 gr kuşbaşı: 55₺ - 92₺

🔺1 kalıp b. peynir: 28₺ - 75₺

🔺1 kavanoz salça: 21₺ - 36₺

SANDIKTA KRİZİN FATURASINI KESTİĞİNİZ HALK SİZE CEVAP VERECEK

Pınarkent pazaryeri esnafını dinleyen Gülizar Biçer Karaca; “Tavuğun dahi gerçekleşmeyen hayalleri ülkesi … AKP'nin "muhteşem mega ultra!" uçuş ekonomisi hedefleri… Hayaldi gerçek oldu!” sözleriyle ekonomik krizden bıkan vatandaşların ve ilginç görsellerle süslenen tezgâhlarda dile gelen esnafın sesi oldu.

BU KALP SİZİ UNUTUR MU? Denizli’de Serinhisar İlçesinde çalışmalarını sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın akşam Karaman Mahallesindeki mitingindeki coşkulu konuşması büyük beğeni topladı; “Bu kalp sizi unutur mu ” mesajı ise Denizlililerin sevgi ifadeleriyle karşılandı.

Editör: Tahir Aygün