Denizli Haber - Olay, gece saat 01.30 sularında Karahasanlı Mahallesi 800. Yıl Konutları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halindeki bir minibüste henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, aracın içindeki malzemelerin de etkisiyle büyük bir gürültüyle patladı.

PATLAMA SESİ MAHALLELİYİ SOKAĞA DÖKTÜ

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, geceyi sessizliğini bozan şiddetli patlama sesi mahallede kısa süreli paniğe neden oldu. Camlara çıkan vatandaşlar, yükselen alevleri görünce durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Whatsapp Image 2026 02 20 At 03.02.16

ELEKTRİK USTASINA AİT ARAÇ KÜL OLDU

Haber merkezimize ulaşan bilgilere göre, yanan aracın sahibinin elektrik ustası olduğu öğrenildi. Yangının çıkış nedenine dair ilk tahminler, araç içerisinde bulunan mesleki alet ve edevatların akülerinden kaynaklanmış olabileceği yönünde. Patlamanın şiddetini de bu batarya ve ekipmanların artırdığı düşünülüyor.

Whatsapp Image 2026 02 20 At 03.02.18

İTFAİYE EKİPLERİ ALEVLERLE BOĞUŞTU

Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, alevlerin gökyüzünü sardığı minibüse hızla müdahale etti. Yoğun çabalar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmalarının ardından araçtan geriye sadece demir yığını kaldı.

Polis ve itfaiye ekipleri, yangının kesin çıkış nedenini belirlemek üzere geniş çaplı inceleme başlattı.

Denizli'de seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
Denizli'de seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 02 20 At 03.02.15