Denizli Haber - Ülkeyi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Denizli’ye gelen vatandaşlar, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Denizli’de ki yurtlarında ağırlanıyor. Tüm ihtiyaçları karşılanmak suretiyle misafir edilen depremzedelere kurum ve kuruluşların destekleriyle sağlık, beslenme, barınma, kıyafet, ulaşım ve psikososyal gibi destekler veriliyor.

B90A1638

BİR DESTEKTE GRUP KARAORDU’DAN

Büyük felaketin yaşandığı ilk andan itibaren duyarlılığını gösteren Denizlispor taraftar grubu Karaordu, GSB Yurtlarında kalan depremzedeler için bir kamyonet dolusu hijyen ve temizlik malzemesi ile desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Grup Karaordu üyeleri elleriyle malzemeleri depoya taşıyarak duyarlı bir davranışa imza attı.

B90A1613

BAŞKAN MURAT AKAR “YARALARI BİRLİKTE SARIYORUZ”

Karaordu Taraftar Grubu Başkanı Murat Akar, depremin ilk anından itibaren herkes gibi yardım için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını kaydetti. Hatay, Adana ve İskenderun bölgesinde bir hafta boyunca yardım çalışmalara katıldıklarını söyleyen Akar, Denizli’de kalan üyelerinin de depremzedeler için 3 tır yardım malzemesi topladıklarını ve bölgeye gönderdiklerini belirtti. Bugün yurtlarda misafir edilen vatandaşlarımız için en çok ihtiyaç duyulan hijyen ve temizlik malzemesi ile desteklerini sürdürdüklerini söyleyerek emeği geçen grup üyelerine teşekkür etti.

Yurtlarda kalan afetzedelerle yakından ilgilenen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Grup Karaordu’ya gösterdikleri duyarlı davranış için teşekkür etti.  

B90A1596

Editör: Tahir Aygün